Bertín Osborne és una de les personalitats més famoses d'Espanya. Fa molts anys que està vinculat als mitjans de comunicació i ha treballat alguns dels sectors més mediàtics del panorama laboral al nostre país.

El madrileny ha treballat com a cantant, presentador de televisió i com a actor en algunes telenovel·les. A més, ha estat sempre molt directe en la seva manera de pensar, fins i tot ha mostrat les seves preferències polítiques, aparentment pròximes a la dreta espanyola.

La seva carrera com a cantant va començar el 1981 amb 'Amor mediterráneo' i ha seguit fins a 2018 quan va publicar 'Yo debí enamorarme de tu madre', la seva última feina en la indústria musical.

Va iniciar la seva carrera en televisió el 1992 amb 'Contacto con tacto' de Telecinco i actualment continua presentant tres programes, dos en Telecinco 'Mi casa es la tuya' i 'Mi casa es la vuestra' i un en Canal Sud 'El show de Bertín'.

La broma a Bertín Osborne

Recentment es va fer viral una broma que li van fer a Bertín Osborne en un restaurant, va ser organitzada per programa 'Gente Meravillosa' de Telemadrid i ha aixecat polèmica, encara que moltes persones han donat suport a Osborne a través de les xarxes socials.

L'escena mostra a Bertín Osborne menjant amb uns amics en un restaurant, a la taula del costat hi ha un home i una dona. L'actor comença a parlar amb la dona en to despectiu, assetjant-la sexualment, estaven interpretant un paper en el qual ell volia aprofitar-se d'ella per la seva situació laboral.

Quan Osborne escolta l'actor li diu als amics amb qui està menjant "Si m'aixeco no t'aixequis tu". Ja que el cantant volia intervenir perquè pensava que l'actor s'estava sobrepassant amb la noia.

Bertín Osborne va decidir actuar de manera violenta amb l'actor, es va aixecar i li va dir a l'actor "No et fa vergonya el que estàs fent?". Després el va agafar de la solapa mentre li cridava "aixeca't" i el sacsejava constantment.

Finalment, Osborne va exigir a l'actor que li demanés perdó a la noia, amenaçant-lo si no ho feia. Moltes persones van haver de detenir el cantant perquè la broma no acabés amb alguna agressió o una visita a urgències.

La polèmica amb els diners d'Osborne

Bertín Osborne sempre s'ha mostrat com una persona extremadament patriota. El madrileny dona una imatge d'estimar molt el seu país i sempre que pot ressalta les qualitats positives que té Espanya.

La polèmica va arribar quan recentment es va descobrir que el cantant havia fixat la seva residència a Luxemburg i, d'aquesta forma, s'estalvia una important xifra en impostos.

Moltes persones van decidir qüestionar aquesta decisió a través de les xarxes socials qualificant-lo d'hipòcrita, ja que evitava pagar impostos a Espanya. No és la primera vegada que Osborne és protagonista per la seva gestió dels diners. L'any 2000 ja va tenir problemes amb Hisenda, de fet l'Agencia Tributaria va arribar a embargar-li alguns salaris en la seva etapa com a presentador en Antena 3.