Belén Esteban és una de les personalitats televisives més importants d'Espanya. L'exdona del torero Jesulín de Ubrique és una celebritat i una de les persones més ben pagades de la televisió. Ha participat com a col·laboradora, presentadora i concursant en diversos programes diferents.

Recentment, ha tret una línia de productes alimentaris. La nova marca es diu Los Sabores de la Esteban i la 'princesa del poble' comercialitza gaspatxo, salmorejo, crema de verdures de carbassa i carbassó i patates fregides.

Sembla que l'empresa està funcionant molt bé, n'hi ha alguns de famosos com Alaska o Pablo Alborán que han penjat fotos a les seves xarxes socials amb els productes de Belén Esteban. Es poden trobar a molts supermercats a Espanya, fins i tot algunes botigues d'Alemanya es poden aconseguir les seves patates fregides.

Belén Esteban en 'La Resistencia'

La madrilenya va ser l'estrella convidada al programa d'humor 'La Resistencia' presentat pel còmic David Broncano. Belén Esteban va fer una entrada triomfal al plató entrant amb una cadira de rodes plena dels seus productes, l'empresària va llançar diverses bosses de patates a la gent del públic i va repartir diverses ampolles de gaspatxo.

Broncano no va dubtar a preguntar a Belén Esteban la quantitat de diners que té en el seu compte bancari. L'estrella televisiva no va dubtar a contestar, encara que va deixar clar que es tracta d'una xifra una mica retallada després dels seus problemes legals: "He guanyat molts diners, però he tingut un problema que tots sabeu. Vaig haver de pagar a Hisenda 750.000 euros", va dir.

Belen Esteban EFE (2)

Belén Esteban / Europa Press

Quan el presentador el va tornar a preguntar Esteban va començar a fer broma amb ell dient-li que tenia "alguna cosa menys que Amancio Ortega". Després va aclarir que acaba d'invertir molts diners en la seva nova empresa: "Vaig muntar una empresa d'alimentació, 'Sabores de la Esteban'. El meu gaspatxo és el millor que hi ha, és una recepta de tota la vida. He invertit molt en l'empresa. Tinc camions. No em va malament".

Finalment, va ser una mica més clara i va dir que en el seu compte tenia una xifra aproximada d'"entre 40.000 i 100.000 euros". Després va puntualitzar que es tracta d'una situació especial: "He invertit molt en l'empresa. No tinc gaires diners, però he invertit molt als camions, la gasolina i en la gent".

La resposta d'Esteban

Una altra de les clàssiques preguntes de 'La Resistencia' és la de quantes vegades ha mantingut el convidat relacions sexuals l'últim mes. Aquesta vegada va ser Belén Esteban la que li va preguntar a Broncano per les seves relacions.

El presentador va saber gestionar bé la situació amb el sentit de l'humor que el caracteritza i va saber sortir airós de la pregunta. Després Esteban no va dubtar a contestar la pregunta, encara que no va ser clara amb la resposta: "Tinc un marit que té 34 anys, jo en tinc 48. La veritat és que la nostra vida sexual al mes va molt bé", va dir.

Després va afegir que "dues o tres vegades a la setmana està molt bé". A més, quan Esteban es va acomiadar va deixar clar que no serà l'última vegada que es vegin i tornarà a 'La Resistencia' per a una nova entrevista.