Agents de la Policia Nacional a Elx, Alacant, han detingut a la pedania de La Foia una parella per la mort del bebè de la dona, que tenia lesions internes fruit d'un possible maltractament.

Porten el seu bebè mort a l'hospital d'Elx

Dilluns una parella va portar un bebè de set mesos a l'Hospital General Universitari d'Elx, pel que sembla, ja sense vida.

Segons el testimoni de la dona, de 35 anys, i l'home, de 44, als sanitaris, el nen s'havia adormit després de prendre el biberó i al migdia van veure que no es despertava.

Pensant que estava inconscient, el van traslladar i els metges van comprovar que no tenia pols.

Van començar una reanimació a contrarellotge, però sense èxit, i al cap de dues hores van certificar la mort del nadó com a possible mort sobtada, avança el mitjà Informació.

Seguint els protocols, es va avisar el jutjat de guàrdia i es van extreure mostres per poder demostrar les causes de la mort més tard.

Detinguts per la mort del nen, amb lesions internes

Una vegada avisada la parella dels fets, diversos familiars van acudir a consolar-los i les xarxes socials es van omplir de missatges d'ànim. Allà també va anunciar la família que dimarts es procediria a l'enterrament del nen.

Tanmateix, l'autòpsia realitzada en l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant, va obtenir uns resultats que van desembocar en la detenció de la parella i en la judicialització del cas, ja que el bebè mort mostrava lesions i contusions internes, fruit d'un possible maltractament físic.

Metges / Pixabay

L'autòpsia ha portat a la detenció de la parella per les lesions internes que presentava el nen / Pixabay

Ara els agents de la Policia Nacional continuen obtenint proves i contrastant les versions de la mare i el padrastre del menor, que convivien des de feia uns mesos amb uns altres dos fills d'ella.

Paral·lelament, s'espera que els detinguts passin a disposició judicial aquest divendres o fins i tot demà, en funció de l'avanç de les indagacions.