Triple parricidi a Croàcia: detenen un home de 56 anys que ha assassinat els seus tres fills de 4 i 7 anys ofegant-los en un apartament de Zagreb.

Un pare assassina els seus fills a Croàcia

Els fets han passat aquest dissabte a la capital de Croàcia, a Zagreb. Han trobat els cadàvers de tres nens: un de quatre anys i dos bessons de 7, ofegats en un apartament de la ciutat i han detingut el pare de les víctimes, un home de 56 anys i de nacionalitat austríaca com a presumpte autor del triple assassinat.

"Os abandono porque ya no puedo más"

"Adeu a tots. Us abandono perquè ja no puc més. L'amor de la meva vida Marija D. em va deixar perquè el meu ex emmanilla Dajana K. va ser dolenta amb ella, i ja no tinc més diners", va escriure el sospitós en el seu missatge de "comiat".

"Existeix sospita fonamentada de què el ciutadà austríac va cometre actes penals d'assassinat greu contra tres nens menors", explica Fiscalia de Croàcia en un comunicat.

La policia va acudir al lloc dels fets després de rebre una trucada d'un amic del sospitós que havia alertat, després de llegir un missatge seu en Facebook, que aquest semblava estar a punt de suïcidar-se.

Una carta de suïcidi a Facebook

En el comunicat a la xarxa social no deia res dels nens, que van ser trobats sense vida, aparentment ofegats, per les autoritats quan aquestes van entrar en domicili.

L'home s'havia intentat suïcidar després del crim

El pare estava amb vida, però poc conscient. Aparentment, hauria intentat enverinar-se. Després de ser ingressat en un hospital, el seu estat de salut era estable aquest dissabte a la tarda.

Ordenador portátil / Pixabay

El pare que presumptament ha assassinat els seus tres fills a Croàcia havia publicat una carta de suïcidi a les xarxes socials / Pixabay

Els seus fills estaven passant el cap de setmana amb els seus pares

El metge forense ha determinat que els nens han estat assassinats de manera violenta. Segons els mitjans locals, el sospitós és un expert financer amb companyia pròpia, i assessorava diverses companyies. Estava divorciat i els seus fills estaven passant el cap de setmana amb ell al seu apartament.

Delicte de triple assassinat als seus propis fills

A causa del xoc que va patir després de conèixer la notícia, la mare, que viu i treballa a Dubrovnik, està sent atesa en una clínica psiquiàtrica. La investigació continua oberta, en mans de la Policia de Croàcia, i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. L'home es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'assassinat de tres menors d'edat.