Nova festa rave a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han detectat aquest matí que s'ha iniciat una festa al terme municipal de Muntanyola, a Osona, i ara mateix hi ha uns 50 cotxes, segons la policia catalana. L'avís l'ha donat un veí que ha trucat al 112 alertant de la presència dels cotxes i de moltes persones i música molt alta. La festa s'està celebrant a la zona de la Serra de les Deveses, que si bé és terme municipal de Muntanyola, queda més a prop d'Oristà, un altre dels pobles de la comarca d'Osona.

La policia catalana està fent controls a la zona per evitar que hi arribin més vehicles. Alhora, segons ha pogut saber ElCaso.cat, els organitzadors de la festa, que està batejada com 'Engorilat' han alertat als participants de la festa que estava completament prohibit fer qualsevol mena de foc per evitar incendis, recordant que Catalunya, aquesta cap de setmana, per la temperatura i el vent, té un risc molt alt d'incendi forestal. Ara mateix, els Mossos d'Esquadra encara no han pogut dialogar amb els organitzadors i no saben quines són les seves intencions.

Tercera rave a Catalunya en un mes 

El cap de setmana de Carnaval, a mig febrer, Catalunya va viure dues festes semblants, tot i que amb més persones. Una a Sarral, a la Conca de Barberà, i una altra a Torà, a la comarca de la Segarra. En el cas de la del Camp de Tarragona la policia, quan va poder donar per desmantellada la festa, va poder identificar dues persones, dos homes de nacionalitat espanyola, com els presumptes organitzadors de la festa il·legal, i van ser denunciats. Igualment, es van detenir dos homes francesos i un d'italià per haver-se intentat saltar el control dels Mossos per accedir a la festa i també per haver-se saltat un semàfor conduint sota els efectes de les drogues.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.