Nou crim masclista a Espanya. Una dona ha estat assassinada per la seva exparella a la localitat de Dos Hermanas, a Sevilla. Els fets van tenir lloc aquest divendres al voltant de les vuit del matí, quan la víctima i el seu agressor van tenir una forta discussió i van començar a barallar-se. Ell li va clavar diverses ganivetades amb una arma blanca i la va deixar greument ferida. Va ser traslladada a l’Hospital Verge del Rocío de Sevilla, on la van operar d'urgència per greus danys al cor. No obstant això, la gravetat de les ferides provocades ha fet que acabés perdent la vida passades les sis del matí d’aquest dissabte.

La víctima, una dona de 21 anys i nacionalitat guatemalenca, era mare de tres fills de 3, 4 i 8 anys, dels quals el pare també era el presumpte agressor, un home de 47 anys i de la mateixa nacionalitat. La parella s’havia separat i sobre l’home pesava una ordre d’allunyament per maltractaments. A conseqüència de la baralla, també va patir diverses ferides i va ser traslladat a un centre hospitalari. Després de recuperar-se, ha estat detingut per un delicte d’homicidi i un altre de trencament de l’ordre d’allunyament. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó provisional.

Segon assassinat per violència de gènere a Dos Hermanas aquest 2022

L’assassinat d’aquesta mare de tres fills és el segon crim per violència de gènere que es viu a la localitat sevillana de Dos Hermanas aquest 2022. El passat mes de juliol, una dona de 53 anys va ser assassinada per la seva parella després de clavar-li més de 100 ganivetades i fracturar-li el cap i el nas d’una pallissa. Posteriorment, l’home es va suïcidar ingerint pastilles. L’any 2019 ja hi havia hagut un altre crim masclista en aquest municipi, quan una dona de 68 anys va morir després que el seu marit, de 69 anys, li clavés una destral al cap.