Els Mossos d’Esquadra han trobat el cos sense vida d’una dona de 34 anys de nacionalitat romanesa, Irina Mihaela, que estava desapareguda des de diumenge passat, 11 de desembre, a Lleida. Des d'aleshores que no se’n sabia res, i la seva família fins i tot havia denunciat la desaparició de la dona. Els primers indicis apunten al fet que hauria estat una mort criminal i s'ha detingut la seva parella, un home de 40 anys i també de nacionalitat romanesa, com a presumpte autor del crim.

Els Mossos d’Esquadra han trobat el cadàver en un domicili de Lleida, on la dona vivia amb la seva parella. Tot i que es desconeix qui l'ha trobat, s'ha pogut saber que el cadàver de la jove de Lleida estava amagat en una habitació adjacent en una de les estances de l'habitatge, al barri de Balàfia de la capital del Segrià. Els investigadors sospiten que l'home va matar i amagar el cadàver al traster durant dies, fins que avui al migdia ha estat localitzada fruit de la investigació dels Mossos d'Esquadra, després de dies desapareguda.

Dona Lleida
Imatge d'Irina Mihaela, trobada mort a Lleida / Cedida

S'investiga com un crim masclista

La policia catalana ha obert una investigació per aclarir els fets i ha detingut la parella de la dona, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat. L'home hauria estat ingressat a la unitat psiquiàtrica de l'Hospital Santa Maria de Lleida des de diumenge i la policia catalana el tenia controlat. L'avís de la troballa és de minuts abans de les dues del migdia. La parella de la dona trobada morta té antecedents per violència masclista, asseguren també des dels Mossos d'Esquadra. Irina Mihaela tenia quatre fills. La Divisió d’Investigació Criminal s’han fet càrrec de la investigació per esclarir-ne les causes.