La Policia Nacional investiga una macabra troballa a Dos Hermanas (Sevilla): han descobert dos cadàvers en avançat estat de descomposició a l'interior d'un pis. El cos de la dona estava ple de punyalades i en el de l'home, aparentment, no s'aprecien signes de violència. Es tracta d'una parella de 50 anys. La hipòtesi principal és que l'home va matar la seva parella i després es va suïcidar. 

Els fets han passat aquest dimecres a les 9:15 al carrer Fornet Domínguez número 4 de Dos Hermanas. Tot ha començat quan els veïns han alertat a Emergències 112, ja que sortia una olor molt forta i desagradable d'una de les cases del voltant. Quan els agents de la Policia Nacional van entrar a l'interior del domicili, van poder comprovar que hi havia els cossos d'una dona i d'un home en avançat estat de descomposició.

Cadàvers en avançat estat de descomposició a Dos Hermanas

Segons avança el Diario de Sevilla, els cadàvers pertanyen a un home i una dona de 50 anys i que ella tenia signes d'haver patit una mort violenta, ja que tenia diverses punyalades a diferents parts del cos, sobretot al tòrax i a l'esquena. De moment, es desconeix quan van morir i en quines circumstàncies, però en una primera inspecció ocular s'ha determinat que fa diversos dies que estan morts, ja que els cossos estan en avançat estat de descomposició

Envoltats d'objectes i escombraries a l'interior del domicili

L'escenari del crim també ha sorprès molt als policies, ja que estaven plens d'objectes i envoltats en escombraries. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per saber més detalls del cas. Segons explica el Diario de Sevilla, la hipòtesi principal és la d'un assassinat per violència masclista.

La Policia Nacional investiga el crim: possible assassinat masclista

En una primera inspecció ocular, han pogut comprovar que el cos de la dona estava sense roba i que el de l'home tenia espuma blanca per la boca, un signe d'intoxicació per ingesta de fàrmacs que dona força a la hipòtesi del suïcidi posterior al crim.