Els Mossos d'Esquadra investiguen un accident mortal a Masquefa (Anoia). La víctima és un menor de 16 anys que estava conduint un patinet elèctric quan, de cop i volta, ha estat atropellat per un cotxe. Els fets han passat aquest dissabte a mitjanit i, de moment, no han transcendit quines han estat les causes de l'envestida. 

Emergències 112 ha rebut l'avís a les 0:31 d'aquest dissabte, 23 d'abril, segons informa el Servei Català de Trànsit. Els alertaven d'un accident de trànsit al punt quilomètric número 14 de la carretera B-224, al terme municipal de Masquefa, una localitat a prop d'Igualada.

Mor un nen de 16 anys que estava conduint un patinet elèctric a Masquefa

Quan les quatre patrulles Mossos d'Esquadra i l'ambulància avançada Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets han pogut comprovar que la víctima mortal era un nen de 16 anys que estava conduint un patinet elèctric per la via.

Per causes que encara s'estan investigant, un cotxe va atropellar accidentalment el nen. Malgrat els esforços dels sanitaris, malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida. De moment, no ha transcendit ni la identitat del menor ni si el presumpte autor dels fets ha quedat detingut.

Moren 45 persones a la xarxa viària interurbana catalana aquest 2022

Amb aquesta víctima, són 45 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit, que ofereix assistència i assessorament als familiars de les víctimes d'accident de trànsit.

SEM / Carles Palacio
Els Mossos d'Esquadra investiguen un accident de trànsit: un nen de 16 anys que conduïa un patinet elèctric ha mort atropellat per un cotxe a Masquefa (Anoia) / Carles Palacio

Un home mor en caure del patinet elèctric a Sant Pere de Ribes

Els patinets elèctrics s'han convertit en una preocupació pel que fa a la seguretat del trànsit, ja que la manca de regulació fa que, a vegades, es produeixin més accidents. De fet, fa uns mesos, un home de 38 anys va morir en caure del seu patinet elèctric a Sant Pere de Ribes (Garraf) i donar-se un fort cop al cap a la vorera. 

Patinete eléctrico / Pixabay
Fa uns mesos, un home de 38 anys també va morir en caure del patinet elèctric a Sant Pere de Ribes (Garraf) en donar-se un fort cop al cap contra la vorera / Pixabay

Mor una àvia atropellada brutalment per un patinet elèctric a Lleida

L'any passat, a Lleida, una dona de 78 anys també va morir. En aquest cas, ella no era la conductora del patinet, sinó que va ser envestida per un mentre passejava per l'avinguda de Catalunya. Va quedar ferida crítica i, malauradament, va acabar morint.