Surt a la llum una nova prova clau contra l'Óscar, el sospitós de la mort violenta de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid). L'informe que ha fet la Guàrdia Civil amb les dades del seu mòbil contradiuen la seva versió dels fets. Segons el seu testimoni, la jove de 36 anys va baixar del seu cotxe després d'una discussió. No obstant això, aquesta parada no apareix a la geolocalització del seu telèfon.

L'Óscar, tot i les seves múltiples mentides i contradiccions, sempre ha defensat la seva innocència i ha dit que no té res a veure amb la mort de l'Esther López a Traspinedo. Ell explica que la matinada de 13 de gener va discutir amb la jove de 36 anys al cotxe perquè ella volia seguir de festa, però ell no. Va ser llavors quan li va demanar a l'Óscar que la deixés baixar del cotxe. La nit dels fets estaven a set graus sota zero i la carretera on presumptament va baixar del vehicle estava poc il·luminada i als afores d'aquest petit municipi de Valladolid.

La família de l'Esther López no es creu la versió de l'Óscar

Els familiars de l'Esther no s'han cregut mai aquesta versió dels fets, ja que l'Esther era una persona molt fredolica i pensen que és pràcticament impossible que li demanés de baixar del cotxe en aquelles circumstàncies i que, en l'hipotètic cas que ho hagués fet, hauria demanat als seus pares que l'anessin a buscar. 

A ulls dels investigadors, l'Óscar és el principal sospitós de la mort violenta de l'Esther, ja que aquest home ha tingut moltíssimes contradiccions a les seves declaracions i va tenir una actitud molt estranya els dies posteriors a la desaparició d'Esther López de la Rosa.

Un nou informe contradiu la versió del sospitós

Cada vegada son més els indicis i les proves que podrien demostrar que ell és el responsable dels fets. Així i tot, la jutgessa instructora l'ha deixat en llibertat sense càrrecs a l'espera que hi hagi més avenços de la investigació. Segons avança Okdiario, el nou informe de la Unitat Central Operativa (UCO) de l'Institut Armat demostra que l'Óscar ha tornat a mentir.

El Departament contra el Cibercrim ha investigat el telèfon del sospitós per veure quantes parades va fer el dia que la jove de Traspinedo va desaparèixer. En aquest document es pot veure com el mòbil del sospitós s'atura a l'altura del restaurant La Maña, on el Carolo diu que el van deixar per tornar a casa. A partir d'aquest moment, l'Esther i l'Óscar es van quedar sols. 

El següent punt que s'hauria de veure a l'informe és una segona parada a pocs metres, concretament al punt on l'Óscar assegura que va baixar l'Esther López. No obstant això, aquesta parada no queda registrada a la geolocalització del mòbil, fet que, a ulls dels investigadors, és un nou indici que podria demostrar la presumpta implicació del sospitós en el crim.