L'Andrew és un noi de 19 anys que ha estat detingut per haver assassinat a trets la seva neboda, una nena de 2 anys, als Estats Units. Tot ha començat per una discussió que s'ha anat escalfant fins que ha començat a disparar als seus familiars, entre els quals es trobava l'Octavia, que als braços del seu pare quan ha estat brutalment assassinada.

Els fets van passar el dissabte 21 de maig a Wells, un municipi de Maine, als Estats Units. El presumpte autor dels fets, que ha ingressat a presó de manera provisional, es diu Andrew Huber-Young i té només 19 anys.

Tot va començar per una discussió familiar a Wells, als Estats Units

Segons les investigacions policials, els fets van passar cap a les 16:20 a casa dels pares del presumpte assassí, que és on vivia el jove de 19 anys. A l'interior del domicili hi havia els seus pares, avi i neboda, que era la petita Octavia. De cop i volta, per causes que encara s'estan investigant, va començar a escridassar amb els seus familiars, que el van fer fora de casa després de la brutal discussió.

Va ser llavors quan va agafar una arma de foc, es va dirigir fins al lloc dels fets i va començar a disparar a tothom. El primer tret va ser al seu propi pare, que li va disparar a la cara. El segon, cap a la seva neboda de dos anys, que estava als braços del pare, segons explica Portland Press Herald. 

L'Octavia va morir a l'hospital per culpa dels trets

Quan Emergències va rebre l'alerta, immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que la menor de dos anys estava greument ferida, motiu pel qual va ingressar a l'hospital amb molt mal pronòstic. Malgrat els esforços dels sanitaris, no va poder fer res per salvar-li la vida i va acabar morint per les ferides de bala.

Andrew Huber-Young ha ingressat a presó de manera provisional

Andrew Huber-Young ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets i la investigació continua oberta per esbrinar quin ha estat el mòbil del crim. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que donaran més detalls d'aquest crim, que ha causat gran commoció als Estats Units.

Cárcel / Flickr
Andrew Huber-Young és un noi de 19 anys que ha ingressat a presó de manera provisional i sense fiança per assassinar la seva neboda de 2 anys als Estats Units / Flickr

Pàgina de recaptació per ajudar a la mare de la víctima

Els amics de la mare de la víctima han creat una pàgina de recaptació de fons per aconseguir diners per pagar les costes judicials d'aquest assassinat. "La mort de la nena serà un procés emocional molt complicat i seria de gran ajuda que la poguéssim donar suport econòmicament", s'explica a la pàgina de GoFundMe.