Es viralitza el vídeo d'un nen d'11 anys que és víctima de bullying en una escola de Lloseta (Mallorca). A les imatges es pot veure com el menor està sent insultat pels seus companys de classe el dia del seu aniversari. "Ha arribat a casa i el primer que ha fet és posar-se a plorar i dir que no vol viure més", lamenta el germà de la víctima en una publicació a les xarxes socials. 

Els fets han passat al col·legi Es Puig de Lloseta, un municipi de 5.000 habitants de Mallorca. Tal com explica el jove al seu compte Instagram, el seu germà, un nen d'11 anys, ha anat a comprar un pastís per celebrar el seu aniversari amb els seus companys a l'escola. El que no imaginava el nen era la reacció que tindrien els seus companys, que, presumptament, fa més de 4 anys que li fan la vida impossible.

"Han començat a cantar dient-li 'gordo i foca'"

"En comptes de cantar-li l''aniversari feliç', han començat a cantar dient-li 'gordo, foca' i més mals noms que no son agradables per un nen de la seva edat. El meu germà s'ha posat molt trist i s'ha assegut sol al pati", explica a la publicació, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

"Feliç aniversari, 'gordo' de merda"

Però l'assetjament no acaba aquí. Després d'això, que va quedar enregistrat en vídeo, els nens van tornar-se a apropar al pati i el van seguir insultant dient-li: "Feliç aniversari, 'gordo' de merda", i molts altres insults. Quan ha arribat a casa, s'ha posat a plorar i li ha dit al seu germà que la vida és una merda i que ja fa quatre anys que està aguantant tota mena de vexacions per part dels seus companys: insults, baralles, escopinades i molt més.

El germà de la víctima assegura que aquest incident no és un fet puntual

Les xarxes socials s'han emplenat de missatges de suport a la víctima i el seu germà ha aprofitat l'ocasió per dir que li sembla impensable que aquestes coses continuïn passant a l'escola. No obstant això, és important destacar que els fets no han passat en horari escolar, ja que el curs encara no ha començat. Ha passat durant el casal d'estiu. Així i tot, el germà de la víctima ha dit que aquesta situació no és un fet puntual, sinó que fa molts mesos que s'està arrossegant i que ningú fa res per evitar-ho.

L'escola amenaça de denunciar el jove per difamació

L'escola, en comptes de posicionar-se a favor de la víctima, ha amenaçat al germà del nen dient-li que el denunciaran per difamacions. El regidor d'educació d'aquest municipi ja ha contactat amb els responsables del casal i la Policia ha començat el protocol per víctimes d'assetjament a l'escola.