El Juan era un nen d'11 anys que ha mort a mans d'unes companyes de classe a Mèxic. Segons explica la mare del menor, el seu fill era víctima de bullying per part de tres nenes que li feien la vida impossible i dies abans de la seva mort, van estampar-lo contra una porta, fet que, posteriorment, li va provocar la ferida mortal.

Els fets van passar a l'escola San Pío X de la ciutat Manizales de Mèxic i la víctima és el Juan Martín Garzón, un nen de només 11 anys que ha mort, presumptament, a mans de tres companyes de classe, segons explica la mare de la víctima, que encara no dóna crèdit a què ha passat.

El Juan va morir per culpa d'un fort cop al cap

El Juan va morir l'11 de març a conseqüència d'un fort cop al cap i, segons explica la seva mare, les responsables dels fets són tres nenes de l'escola que li feien bullying i que, presumptament, van donar-li un fort cop al cap contra una porta, fet que va provocar la seva mort.

Des de l'escola neguen els fets

No obstant això, des de l'escola San Pío X, neguen els fets i asseguren que el Juan no patia assetjament escolar, uns fets que estan sent investigats per la Policia, ja que les circumstàncies en què ha mort el menor són molt estranyes.

La mare de la víctima assenyala tres nenes de l'escola com a responsables dels fets

La mare del Juan té clar qui són les responsables de la mort del seu fill i assegura que són tres companyes de classe. Per si no fos poc, assegura que té proves que demostren els fets. Aquestes proves són, segons ella, els missatges de veu que li enviaven alguns alumnes i pares del centre que explicaven que el Juan era víctima de bullying.

Aula escuela archivo / ACN

Investiguen la mort d'un nen d'11 anys que, presumptament, ha mort en mans de tres companyes de classe en una escola de Mèxic: la Policia està investigant els fets / ACN

Els fets han causat gran commoció arreu del món

Quan, presumptament, les tres nenes li van donar el cop contra la porta, el Juan va quedar greument ferit i va haver de ser operat, ja que tenia una fissura al crani. Malgrat els esforços dels sanitaris, no van poder fer res per salvar-li la vida. Els fets han causat gran commoció arreu del món i han posat de manifest la importància de protegir els nens que pateixen assetjament escolar

Un altre cas molt similar en un institut de Barcelona

Fa un any, a Barcelona, una nena de 15 anys que, presumptament, era víctima de bullying i es va suïcidar. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta per esbrinar més detalls de la causa de la seva mort, que igual que en el cas del Juan, també va causar gran commoció.