Els Mossos d'Esquadra busquen un nen de cinc anys desaparegut a la ciutat de Barcelona. El menor, que respon al nom de Bastián Riera Trindade, va desaparèixer el passat dia 6 de maig. Els agents de la policia catalana investiguen la desaparició com un presumpte cas de segrest parental. Els pares del menor estaven en procés de separació i, presumptament, la mare hauria incomplert el règim de custòdia pactat. 

El passat 8 de maig, el pare del menor va acudir als Mossos d'Esquadra per a denunciar la desaparició del seu fill de cinc anys, Bastián Riera Trindade, de qui no sabia res des de feia dos dies. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte per tal d'esclarir els fets i localitzar el nen. Per ara, tot el que han pogut confirmar les fonts policials a ElCaso.cat és que la investigació segueix la línia d'un presumpte cas de subtracció de menors en el marc d’una separació i d'incompliment del règim de custòdia per part de la mare del nen. Els Mossos estan en comunicació amb el pare i mantenen la investigació oberta, sobre la qual no poden donar més detalls. 

Demanen col·laboració a les xarxes per trobar-lo

A banda de la investigació policial que s'ha obert per esclarir els fets, l'associació SOS Desapareguts ha fet públic a Twitter el cas del nen, i demana la col·laboració ciutadana per trobar-lo. L'associació ha publicat una imatge de la cara del petit i les seves característiques físiques: mesura 1,10 metres d'alçada, és de complexió prima, té el cabell de color castany i els ulls marrons. Per ara, més de 800 persones han difós el cartell amb la cara del nen. 

L'associació SOS Desaparegut, que treballa sense ànim de lucre, demana que qualsevol persona que hagi vist el nen o pugui tenir informació sobre la seva localització contacti als números 642 650 775 / 649 952 957, al correu electrònic de la mateixa associació (info@sosdesaparecidos.es) o a les autoritats.