Una noia de 16 anys està desapareguda des d'aquest dijous a Saragossa després que sortís de casa per anar a l'institut. Les autoritats han demanat col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor.

Una menor desapareguda a Saragossa

La jove va sortir de casa al matí, com cada dia, camí del centre educatiu Avempace del barri de Picarral. Durant aquest trajecte la jove es va esfumar. No va arribar a l'institut i, més d'un dia després del succés, ni la seva família ni l'escola no sap res d'ella.

Després de denunciar la seva desaparició davant de la Policia Nacional, els pròxims a la menor han difós la seva fotografia. "Tant la família com la comunitat de l'IES Avempace estem molt preocupats", ha publicat el centre a les seves xarxes socials.

@IESAvempace

@IESAvempace

M. L. portava sabates negres, dessuadora grisa i pantalons en el moment de la seva desaparició.

La direcció de l'institut ha sol·licitant a qui pugui oferir alguna dada sobre la noia que truqui al número de telèfon 630839518.

Dos germans d'11 i 13 anys, atropellats per un cotxe a Barcelona

Dos germans d'11 i 13 anys han estat atropellats per un cotxe aquest divendres al migdia a l'altura del número 205 de l'avinguda de Vallcarca, tal com ha avançat Metrópoli Abierta i ha confirmat Betevé.

El nen de 13 anys està greu i el d'11 anys menys greu, segons les mateixes fonts. Ambdós han patit politraumatismes, sobretot a les extremitats, i han estat traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron.