Un nen de 14 anys ha estat detingut per assassinar a punyalades la seva exparella, una nena de la seva mateixa edat, a Clessé (França). Han trobat el seu cadàver darrere de l'escola i el menor ha confessat el crim, que ha causat gran commoció al país veí per la curta edat de l'autor dels fets i la violència extrema del cas, que ha estat un crim meditat.

Els fets han passat aquest dijous a Clessé, un municipi de poc més de 900 habitants de l'est de França. Per causes que encara s'estan investigant, un nen de 14 anys ha assassinat la seva exparella, també de 14 anys, i ha abandonat el seu cadàver darrere de la seva antiga escola de primària.

Troben el cadàver de la nena amb un ganivet clavat al coll

El cos ha estat trobat cap a les 6:40 i, segons explica el diari francès Le Figaró, tenia tot el cos ple de punyalades, sobretot a la zona del pit, a la cara i al coll. La víctima s'havia intentat defensar, ja que tenia ferides de defensa als avantbraços. Quan van localitzar el seu cadàver, van poder comprovar que tenia el ganivet clavat a la gola.

Detenen el nen assassí a l'escola i confessa el crim masclista

La Policia francesa va obrir una investigació i, des del primer moment, van sospitar que l'autor del crim era el seu exnòvio, un nen de 14 anys. Per aquest mateix motiu, es van dirigir fins a un col·legi de Lugny, on víctima i assassí estudiaven, a poc més de 7 quilòmetres d'on van trobar el seu cadàver. Va ser en aquest centre educatiu on van detenir el presumpte assassí, que ho va confessar tot amb les mans plenes de ferides fruit de l'assassinat.

Portava un ganivet amagat a la màniga

Segons la investigació policial, l'assassí masclista va cometre el crim de manera completament premeditada. Es va reunir amb la seva exparella al lloc dels fets amb un ganivet amagat sota la màniga i, de cop i volta, li va clavar tres ganivetades al coll. La nena, malferida, va intentar fugir, però l'adolescent la va començar a estrangular i, després, la va seguir apunyalant

El menor havia dit que tenia ganes d'assassinar la seva exparella

Tal com explica el fiscal del cas, el nen, anteriorment, ja havia dit que tenia ganes d'assassinar a algú, sobretot a la seva nòvia, amb qui tenia una relació inestable, plena de ruptures i reconciliacions. El presumpte autor dels fets no té cap antecedent policial i es podria enfrontar a una pena de fins a 20 anys de presó per l'assassinat de la seva exparella. 

Els fets han causat gran commoció al municipi i a l'escola de la víctima. Els seus professors, amics i familiars descriuen la víctima com una persona que no tenia mai problemes amb ningú. Pel que fa a l'assassí, no hi havia cap informe d'assetjament que fes sospitar de les macabres intencions d'aquest adolescent, que continua detingut a l'espera de passar a disposició judicial.