Nova víctima de violència masclista al País Valencià: troben una dona de 52 anys assassinada a l'interior de casa seva. Han trobat el seu cap ficat en un cubell d'aigua i el seu cos estava ple de sang. El presumpte assassí és la seva parella, que l'hauria matat fa dies. La Policia Nacional ha obert una investigació i l'home està en crida i cerca per aquest cas de violència de gènere.

La macabra troballa es va fer el dimarts al vespre. La víctima era una dona de 52 anys que vivia amb la seva parella i amb el seu fill, que tenia una discapacitat, en una casa de camp a la carretera CV-41, dins del terme municipal d'Alzira a la frontera amb Carcaixent

El cap en un cubell d'aigua i restes de sang al cos de la víctima

Quan els agents de la Policia Nacional s'han dirigit fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que hi havia el cadàver de la víctima, que havia patit una mort molt violenta: el seu cap estava en un cubell ple d'aigua i el cos tenia restes de sang, segons avança el diari valencià Las Provincias.

La investigació està en mans del Grup d'Homicidis de la Prefectura Superior de la Policia Nacional de València. El lloc on han passat els fets està molt a prop de Carcaixent i d'un polígon industrial i és l'últim domicili d'Alzira abans d'arribar al poble veí. 

A l'espera de saber els resultats de l'autòpsia per esclarir el crim masclista

El cos de la víctima ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per tal que se li practiqui l'autòpsia i poder determinar les causes exactes de la seva mort. Segons les primeres investigacions, tot apunta que ha estat víctima d'un crim masclista.

La Policia Nacional vol localitzar i detenir el presumpte assassí, que és la seva parella

Aquesta hipòtesi encara agafa més força si es té en compte que la seva parella, amb qui convivia en el xalet on han passat els fets, ha desaparegut. De moment, encara no hi ha cap detingut i els agents s'estan centrant a localitzar i detenir el presumpte autor dels fets com més aviat millor.

Policia Nacional / Europa Press
La Policia Nacional busca un home que, presumptament, ha assassinat la seva parella a Alzira (València) i després s'ha fugat / Europa Press

Número gratuït d'atenció a les víctimes de violència de gènere

Qualsevol dona que pateixi violència de gènere, pot trucar al 016, que és el número d'atenció a les víctimes, no deixa rastre a la factura i ofereix assessorament jurídic en més de 52 idiomes. També hi ha el canal de WhatsApp amb número 600 000 016, que té assistència les 24 hores cada dia de la setmana.