Des de primera hora del matí els Mossos d’Esquadra han desplegat en diversos punts de l’àrea metropolitana, sobretot a la Mina, a Sant Adrià de Besòs, i també a la zona del Vallès, un ampli dispositiu policial per detenir un grup de lladres que se’ls relaciona amb diversos robatoris violents, encastaments i teloners, i que també van participar en el segrest d’una persona el passat mes de juliol a la zona del Lliçà.

En l’operatiu hi participen uns 200 agents dels Mossos d’Esquadra, que estan fent deu entrades i escorcolls a més de la Mina, també en municipis del Maresme i del Vallès Oriental. S’han activat, per la perillositat del grup que cal detenir, efectius del Grup Especial d’Intervenció (GEI), de la Brigada Mòbil (Brimo), de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), de la Unitat Canina i també investigadors de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE), que són els que han liderat la investigació. S’esperen diversos detinguts.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.