Crida i cerca per l'autor d'un brutal atac en una guarderia de la Xina. Un home de 48 anys emmascarat ha entrat a la llar d'infants i ha començat a apunyalar a les víctimes amb un ganivet. En total, hi ha tres morts i sis ferits i, tal com es pot veure al vídeo, ha sembrat el pànic i s'ha obert un fort dispositiu al voltant de l'edifici per treure els nens del perill.

Els fets han passat aquest dimecres al matí en una guarderia de la província de Jianxi, una ciutat situada al sud-est de la Xina. Per causes que encara s'estan investigant, un home armat i emmascarat ha entrat a la llar d'infants i ha començat a apunyalar sense cap motiu aparent.

Busquen l'autor de l'atac a la guarderia de la Xina

Després del brutal atac ha fugit i la Policia l'està buscant. De moment, l'han aconseguit identificar: es diu Liu Mouhu, té 48 anys i està en crida i cerca com a presumpte autor d'aquesta massacre. Els mitjans de comunicació i les xarxes socials de la Xina han compartit una foto de l'home i han demanat col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor.

Liu Mouhu / Redes sociales
Liu Mouhu és l'home que, presumptament, ha matat tres persones i n'ha ferit sis en un brutal apunyalament a una guarderia de la Xina / Xarxes socials

Vídeo de l'atac mortal a la guarderia de la Xina

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, un policia agafa en braços un nen de la guarderia i el porta fins a l'ambulància mentre els veïns de la zona miren la tragèdia. Liu Mouhu, en el moment dels fets, anava vestit amb una camisa de màniga curta i de color blanc, amb una gorra de color negre, una mascareta quirúrgica i una bossa de mà de color negre.

Augmenten els atacs amb ganivets i la violència a la Xina

De moment, no ha transcendit quina és l'edat de les víctimes i estan investigant les causes de l'atac. Aquesta mena de delictes son molt estranys a la Xina, ja que aquest país té una política molt estricta amb les armes. No obstant això, en els darrers anys, els atacs amb ganivets han augmentat bastant a moltes regions del país asiàtic, sobretot a estudiants i nens petits a centres escolars o guarderies. 

De fet, fa tres mesos, es va viure una situació molt similar en una altra guarderia del sud de la Xina: un home va entrar amb un ganivet en una guarderia i va matar dos nens i altres 16 van resultar ferits, uns fets que van causar gran commoció i que s'han tornat a repetir en un altre centre diferent.

Col·laboració ciutadana per trobar a Liu Mouhu

Segons les investigacions policials, aquest tipus d'atacs a escoles i centres educatius venen de persones que "volen venjar-se de la societat". No obstant això, es desconeix si és el cas de Liu Mouhu. Les autoritats xineses han demanat a tothom que tingui alguna pista sobre on podria estar amagat aquest home, que ho comuniqui immediatament, ja que és molt perillós.