Accident a la mina de potassa de Súria (Bages) aquest dijous al matí. Dues persones estarien atrapades després del despreniment de les parets interior de les galeries, segons ha avançat El Món i ha pogut confirmar de fonts policials ElCaso.cat. Al lloc es troben treballant diverses dotacions de Bombers de la Generalitat, del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d'Esquadra. Aquests últims s'han desplaçat amb efectius dels serveis de subsòl, canins, de muntanya i indicatius fins al lloc dels fets.

Els fets, segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra a aquest mitjà, s'han produït de bon matí, poc després de dos quarts de vuit. De fet, el telèfon d'emergències ha sonat a les 8.55 hores alertant que s'havia produït un despreniment a l'interior de la mina de potassa de Súria i que podria haver-hi dues persones atrapades. En aquests moments es desconeixen més detalls i l'estat dels treballadors que romanen sense poder sortir de les galeries.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.