Un pres de Lledoners s'escapa emmanillat: estava condemnat per un robatori amb violència i intimidació i s'ha escapat quan estava ingressat a l'hospital sota custòdia policial.

Un lladre violent s'escapa de la presó de Lledoners aprofitant una visita a l'hospital

Els Mossos d’Esquadra busquen un pres de Lledoners que s’ha fugat aquest divendres a les 4:00 de l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa on es trobava ingressat sota custòdia policial. Ha fugit emmanillat i han obert un fort dispositiu pel Bages per localitzar-lo com més aviat millor.

Tot ha començat a la presó de Lledoners situada a Sant Joan de Vilatorrada, un poble de poc més de 10.000 habitants, quan, presumptament, l'intern ha intentat autolesionar-se cap a les 23:00. Per aquest mateix motiu, ha estat traslladat d'urgències fins a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on han passat els fets.

L'home va començar a córrer fins a endinsar-se en una zona boscosa a prop de l'hospital

En arribar els metges li van fer unes proves i, posteriorment, cap a les 4:00, l'home va veure que hi havia una porta oberta en un passadís a través de la qual podia sortir corrent. L'home estava sota custòdia policial i, en un moment de distracció, va començar a córrer pel passadís per endinsar-se a una zona boscosa.

Els agents pensen que el fet d'autolesionar-se formava part d'un pla per fugir de la presó

El pres està condemnat a un any i quatre mesos de presó per un delicte de robatori amb violència i intimidació. El març de 2022 ja hauria obtingut la llibertat, però si l'enxampen, molt probablement, la condemna se li allargarà. Tot i que no es descarta cap hipòtesi, els agents pensen que el fet d'autolesionar-se formava part d'un pla per fugir de la presó.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Els Mossos d'Esquadra busquen un home que s'ha escapat de la presó de Lledoners (Bages) aprofitant una visita a l'hospital de Manresa / Arxiu

Fort dispositiu dels Mossos d'Esquadra per aconseguir localitzar-lo com més aviat millor

Han emès el protocol de crida i cerca i els Mossos d'Esquadra han desplegat un fort dispositiu buscant per localitzar-lo com més aviat millor. Sospiten que no ha pogut anar gaire lluny, ja que està emmanillat i incomunicat, però de moment, no l'han aconseguit trobar. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb Emergències 112, ja que és un lladre perillós.

Un pres s'escapa de la presó de Brians aprofitant una sortida en grup

Malauradament, no és la primera vegada que un pres s'escapa de la presó a Catalunya i, de fet, fa uns mesos, un intern de Brians 2 es va escapar aprofitant una sortida a l'Alt Penedès. En un moment de distracció, va fugir corrents. No obstant això, la seva fugida no va tenir èxit i, quan estava a Gelida (Alt Penedès), va ser detingut pels Mossos d'Esquadra.