El cantant Morad ha estat detingut per segona vegada en menys d'una setmana. Segons ha pogut saber ElCaso.com, en aquesta ocasió, els fets han passat a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) i l'han arrestat per insultar els Mossos d'Esquadra quan anava de copilot en un cotxe conduït per un amic seu que no tenia carnet.

El Morad ja va ser detingut fa menys d'una setmana per una citació judicial per conduir sense carnet. En aquesta nova ocasió anava de copilot i el conductor tampoc tenia carnet. Els fets han passat el dilluns al matí i tot ha començat quan el conductor s'ha saltat un semàfor en vermell. 

Morad, detingut per insultar els Mossos a Cornellà

Quan els Mossos li han demanat les dades, han pogut comprovar que no tenia el carnet de conduir. Morad, que anava de copilot, presumptament, els ha començat a insultar i a escridassar. Per aquest motiu, l'han detingut per atemptar contra els agents de l'autoritat. Segons ha pogut saber ElCaso.com, el conductor del vehicle, que és amic seu, també ha quedat detingut per conduir sense carnet i tots dos ja estan en llibertat a l'espera que se celebri el judici.

Morad / Instagram el_moraddd
Morad, detingut per segona vegada en menys d'una setmana, en aquesta ocasió, per insultar un agent dels Mossos a Cornellà de Llobergat (Baix Llobregat) / Instagram el_moraddd

El van detenir per no presentar-se a una citació judicial de Tarragona

Aquest cantant del barri de la Florida ha estat detingut en nombroses ocasions. Fa pocs dies, el van detenir perquè no es va presentar a una citació dels jutjats de Tarragona per un delicte de conducció temerària. Els fets van passar fa dos mesos, quan el van enxampar conduint sense el permís i saltant-se els semàfors en vermell per Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Els múltiples antecedents de Morad i el seu ampli historial delictiu

Morad El Khattouti El Horami, de 23 anys, és molt conegut pels Mossos, ja que l'han detingut en nombroses ocasions per diferents delictes. L'última vegada que va tenir problemes amb la Policia va ser fa un mes, quan va penjar un vídeo al seu compte d'Instagram, amb més de 2,1 milions de seguidors, mostrant el rostre d'un agent dels Mossos d'Esquadra i dient que era un abusador de menors i l'estan investigant per un delicte d'injúries i calúmnies.

Fa uns mesos el van absoldre d'un delicte de robatori amb força pel qual Fiscalia demanava dos anys i mig de presó, ja que no hi havia proves suficients per culpar-lo. Tot i el seu ampli historial delictiu, continua sent un dels cantants més escoltats d'Espanya.