Aquesta nit els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir el conegut raper i cantant de trap Morad, al Prat de Llobregat. Al voltant de dos quarts de nou de divendres, una patrulla de la policia catalana va veure com un cotxe amb quatre persones feia conducció temerària, saltant-se alguns semàfors i fent altres imprudències per l’Hospitalet de Llobregat. Quan van iniciar-ne el seguiment, els Mossos van comprovar que el conductor era el conegut cantant, que ja havia estat detingut en diverses ocasions i que sabien que no disposa de carnet de conduir. El van voler intentar aturar, però va fer cas omís a la policia. Després de perseguir-lo, el cotxe es va poder escapolir. 

Detingut al Prat de Llobregat

Gràcies a la trucada d’un testimoni al 112, els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle, ja sense persones a l’interior, en un aparcament d’un centre comercial, al Prat de Llobregat. Després de fer diverses gestions, la policia va poder localitzar i detenir el famós cantant, conegut per les seves cançons i pels seus problemes amb la policia i els veïns als blocs de la Florida de l’Hospitalet de Llobregat. 

L’home va ser arrestat per un delicte contra la seguretat del trànsit i també i també per un delicte de resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts de la policia catalana. El cantant Morad ha estat deixat en llibertat durant la matinada, després de ser interrogat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Tot i que ha quedat en llibertat, està imputat policialment pels dos delictes, a l’espera que sigui citat pel jutge que ho investigarà. No és el primer cop, ni segurament serà el darrer, que el raper de l’Hospitalet de Llobregat, de 23 anys, acabarà detingut. 

Morad Hospitalet
El cantant Morad, enfrontat amb la policia, a l'Hospitalet de Llobregat / Cedida

Més problemes amb la policia de Morad

Fa poques setmanes va ser denunciat per haver generat incidents al barri, en un enfrontament amb els Mossos d’Esquadra, que es van necessitar també activar dotacions d’ordre públic de la Brigada Mòbil. I tampoc fa molt, va quedar detingut per un delicte com el d’aquesta nit, conduir sense carnet. En aquella ocasió, després de ser denunciat i citat pel jutge, no es va presentar, i el magistrat va ordenar la seva detenció.

Segons informa el seu advocat, Morad va passar la nit a la comissaria, però va quedar en llibertat hores després, en ser entregat al jutge de guàrdia. El serial Morad, famós per les seves cançons contra la policia, per ser número 1 a Spotify Espanya i per la seva amistat amb Jordi Evole, ha escrit un nou capítol. Actualment, el cantant està actuant a Marsella.