El conegut raper Morad ha tornat a ser detingut i a dormir entre reixes. Aquesta nit agents dels Mossos d’Esquadra, segons ha pogut saber El Caso, l’han detingut a l’Hospitalet de Llobregat després de ser identificat a la via pública. El jove marroquí, conegut pels seus problemes amb la policia i la justícia i la seva música, tenia una ordre de detenció d’un jutjat de Tarragona per no haver-se presentat a un judici contra ell per un delicte contra la seguretat del trànsit. Quan els agents el van identificar va saltar l’ordre de detenció i va quedar arrestat, traslladat a la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, on ha passat la nit. Avui està previst que sigui traslladat a la Ciutat de la Justícia, on declararà davant del jutge de guàrdia de Tarragona, que és qui el reclama.

Segons ha pogut saber El Caso, fa temps el raper Morad va ser interceptat a la zona del Camp de Tarragona conduint sense carnet i els Mossos d’Esquadra li van obrir diligències per conducció temerària i conducció sense carnet de conduir. El judici es va programar per fa pocs dies i Morad, tot i ser alertat, no es va presentar a la cita. El jutge d’instrucció número 2 de Tarragona va ordenar als Mossos la seva detenció per tal de ser jutjat.

Morad detingut pels Mossos a l'Hospitalet de Llobregat

Ahir, dimarts 12 de juliol, a última hora del vespre, una patrulla de la comissaria de l’Hospitalet el va identificar i en fer-ho, i passar-lo per l’emissora, va saltar que tenia una ordre de detenció. El famós cantant ha passat la nit a la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, unes instal·lacions que ja es coneix. No és la primera nit que la passa a la caserna dels Mossos d’Esquadra del seu municipi. El darrer cop va ser quan també va fer cas omís a una citació judicial per un judici contra ell per conducció sense permís de conducció. 

Problemes de Morad amb la policia i la justícia

Fa pocs dies Morad i uns amics seus, la seva guàrdia pretoriana, van atacar els Mossos d’Esquadra quan els van aturar en un control policial, també a l’Hospitalet, direcció a la seva zona zero, els Blocs Florida. Agents de paisà van veure que el cotxe estava ple de fum i van confirmar que estaven fumant marihuana, fet pel qual van aturar el cotxe, tal com va avançar El Caso.

Morad
El raper Morad, en una foto d'arxiu / IG

Després de ser identificats, van aparèixer desenes de persones que van envoltar, insultar i agredir els policies, que van necessitar la col·laboració d’agents de l’ARRO per tal de dissoldre la concentració. Va acabar amb quatre detinguts. Morad també haurà d’anar a judici per haver penjat fotografies d’un agent dels Mossos i té desenes de causes obertes per conducció temerària i per conduir sense carnet. De moment, i fins que passi alguna cosa més greu, està previst que avui, després de declarar davant del jutge que el reclama a Tarragona, sigui deixat en llibertat. Aquest estiu té previstos diversos concerts, que es preveuen multitudinaris, per Catalunya i la resta d’Europa.