Un home de 41 anys ha mort atropellat per un autobús a la localitat de Montilla, a Còrdova. Els fets van tenir lloc aquest dimecres quan passaven pocs minuts de les onze de la nit al punt quilomètric 38 de la carretera N-331, segons ha informat Emergències 112 Andalusia, servei depenent de la Conselleria de Presidència, Interior, Diàleg Socials i Simplificació Administrativa de la Junta d’Andalusia.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar agents de la Policia Local de Montilla, la Guàrdia Civil i efectius del Centre Emergències Sanitàries 061, pertanyent al Servei Andalús de Salut (SAS) a Còrdova. Malgrat els esforços per a reanimar la víctima, no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir al lloc dels fets. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per esclarir les causes de l’atropellament, que per ara encara es desconeixen.

Segon atropellament mortal d’un vianant aquest dimecres al vespre

Poques hores abans de l’atropellament mortal a la província de Còrdova, se n’havia produït un altre a l'illa de Mallorca en què un noi de 16 anys va resultar ferit molt greu. Desgraciadament, va acabar morint poc després a l'hospital a causa de la gravetat de les ferides. Els fets van tenir lloc al voltant de les vuit del vespre al quilòmetre 4,8 de la carretera MA-5010, que uneix Llucmajor amb Algaida. Fins al lloc dels fets es van desplaçar dues ambulàncies de Suport Vital Avançat del SAMU 061 i efectius de la Policia Local de Llucmajor i la Guàrdia Civil de Trànsit.

Quan els serveis d’emergències van arribar al lloc dels fets, el menor es trobava en parada cardiorespiratòria, però va poder recuperar el pols gràcies a les maniobres de reanimació cardiopulmonar que li van practicar els efectius sanitaris. El jove va ser traslladat a l’Hospital Universitari Son Espases de Palma de Mallorca, on va ingressar en estat molt greu i va acabar morint. El conductor va fugir del lloc després de l’atropellament, però més tard es va acabar presentant a una caserna de la Guàrdia Civil per confessar els fets.