Un noi de 14 anys ha mort a Saragossa aquest dijous a la tarda després de ser atropellat per un autobús urbà quan circulava en patinet elèctric. Els fets han tingut lloc al voltant d’un quart de set de la tarda al barri de Casablanca. El noi estava circulant amb el seu patinet elèctric quan l’autobús, de la línia 57, ha volgut girar a la cruïlla entre els carrers Gastón de Bearne i la Via Ibèrica i se l’ha emportat per davant. El noi ha mort a l’acte. Quan els agents de la Policia Local de Saragossa i els efectius dels serveis sanitaris han arribat, han intentat practicar la reanimació cardiorespiratòria al menor, però només han pogut decretar la seva mort.

L’encreuament on s’ha produït l’accident està regulat amb un semàfor tant per carril bici com per al pas de vianants. La Policia Local ha obert una investigació per aclarir les causes del succés i les circumstàncies en què s’ha produït. Fins al lloc s’hi ha desplaçat una unitat d’Atestats per inspeccionar el lloc de l’accident i preguntar als possibles testimonis del sinistre. El conductor de l’autobús ha hagut de sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i de drogues, donant un resultat negatiu en les dues.

Segons mort aquest any a Saragossa circulant en patinet elèctric

La mort d’aquest noi de 14 anys és la segona que es produeix d’un usuari de patinet elèctric a Saragossa des de principi d'any. El passat mes de març, un home de 45 anys va perdre la vida circulant en el seu vehicle de mobilitat personal quan va perdre l’equilibri i va caure a la calçada amb la mala sort que es va donar un cop al cap amb la vorera. Una patrulla de la Policia Local que patrullava per la zona va veure l’accident i va trucar als serveis sanitaris. L’home va ser traslladat a un centre hospitalari, on va morir l’endemà a causa del greu traumatisme cranioencefàlic que havia patit.