Un home de 36 anys està greument ferit en rebre una cornada als correbous de l'Ampolla (Baix Ebre): es tracta d'un veí de Vinaròs (Castelló)  ingressat a l'hospital.

Un jove ferit d'una cornada als correbous de l'Ampolla

Un jove va resultar ferit greu d'una cornada en el primer correbous de les Terres de l'Ebre després de l'aturada per la pandèmia. L'acte es va celebrar aquest divendres a la plaça del Portàtil de l'Ampolla (Baix Ebre) en el marc de la festa major de Sant Joan.

El ferit és un veí de Vinaròs

El ferit és un jove, de 30 anys, veí de Vinaròs, que va ser traslladat en l'helicòpter des de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa fins a la Vall d'Hebron, segons ha confirmat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

SEM / ACN

Un veí de Vinaròs (Castelló) ferit greu als correbous de l'Ampolla (Baix Ebre) / ACN

L'alcalde del municipi, Paco Gas, lamenta l'incident i espera que "tot quedi en un ensurt". "Ens sap molt de greu, és l'únic fet lamentable", ha dit. Tot i això, el batlle s'ha mostrat satisfet pel bon funcionament de la resta d'actes festius.

Un jove mor d'una cornada a Alacant

No és la primera que hi ha accidents als correbous i, de fet, fa un any, a Alacant, un jove de 26 anys va morir després de patir una cornada de 20 centímetres en un correbous al Pinós, a la comarca del Vinalopó Mitjà, a Alacant. El noi, natural de Petrer, va patir diverses ferides a la cama que li van afectar a les venes i artèries i, malauradament, va acabar morint.

Una nena de 9 anys greument ferida a Campdevànol

Aquesta setmana també s'ha produït un altre succés que ha deixat una persona greument ferida a l'hospital, en aquest cas, una nena de 9 anys que va caure accidentalment des d'una altura de set metres als gorgs de Campdevànol. Actualment, està ingressada a l'hospital Doctor Trueta de Girona amb un pronòstic greu.