El fisioculturista i famós tiktoker Valdir Segato, més conegut com 'el Hulk brasiler', ha mort als 55 anys per una aturada cardíaca provocada presumptament per l'oli que s'injectava per augmentar de mida els músculs dels seus braços.

L'home s'injectava grans quantitats de Synthol

L'home es va fer molt popular a les xarxes socials, en especial a TikTok, gràcies al seu increïble cos que recordava a molts usuaris a aquest superheroi verd. Tanmateix, ningú s'esperava aquesta sobtada mort, encara que les grans quantitats d'oli que s'injectava als braços per tenir uns enormes bíceps no era molt saludable. L'esmentat oli rep el nom de Synthol, i segons informen els familiars del mort, li ha provocat una aturada cardíaca que ha causat la seva mort.

Volia ser com el famós actor Arnold Schwarzenegger

Els mitjans locals brasilers informen que Valdir Segato va començar a trobar-se malament just el dia del seu aniversari. Concretament, va començar a tenir problemes per respirar i va ser traslladat ràpidament d'urgència a un hospital proper a la seva casa de Ribeirao Preto, al sud-est del Brasil. Malgrat tots els esforços, a l'hospital no van poder revertir la situació i el 'Hulk brasiler', el somni del qual era ser com un dels seus ídols, Arnold Schwarzenegger, ha acabat morint als 55 anys.

Els metges l'advertien de possibles conseqüències

Metges i especialistes ja van advertir Valdir Segato sobre les possibles conseqüències d'injectar-se Synthol, una barreja d'oli, lidocaïna i alcohol bencílico, que fa créixer desmesuradament la massa muscular. Durant una entrevista a la cadena britànica BBC, el 'Hulk brasiler' va reconèixer que va optar per les injeccions d'aquest oli perquè no aconseguia augmentar els seus bíceps malgrat el seu treball al gimnàs. A l'home no li agradava el seu físic i va afirmar estar molt prim: "Estava molt flac, volia ser com ells".

Un home amb molt ego

"Em diuen Hulk, Schwarzenegger i He-Man tot el temps i això m'agrada. He doblat la mida dels meus bíceps, però encara vull ser més gran", va arribar a declarar en un reportatge a The Mirror el 2016. Ara, als seus 55 anys, el 'Hulk brasiler' ha mort arran de les injeccions de Synthol, aquesta substància que li va fer tenir uns bíceps desproporcionats i que li ha costat la vida.