Una mort inusual i totalment inesperada la de Tammy Perreault. Aquesta dona de 63 anys va ser travessada per la punta d'un para-sol de platja aquest dimecres mentre gaudia d'un dia estiuenc a Garden City Beach, al comtat d'Horry de Carolina del Sud (Estats Units). Després de ser traslladada a l'hospital, va morir hores més tard per un traumatisme toràcic.

Gaudia d'un dia de platja amb els seus amics

El terrible accident va tenir lloc a les 12.40 hores de dimecres passat. Mentre Tammy gaudia del sol, un para-sol va volar pels aires i va colpejar violentament la dona, que era a la sorra amb els seus amics, segons han explicat les autoritats de la localitat de Horry. Una de les millors amigues de Perreault, Sherry White, estava allà quan va ocórrer el tràgic accident. "En veure l'estoreta volar, la gent va cridar "abaixeu-vos", i així ho vam fer. Però, desafortunadament, ella estava en la línia de foc", ha declarat White al mitjà de comunicació local WMBF News.

Ingressada en estat crític

Diversos testimonis del succés, a més dels serveis de socorrisme, van atendre ràpidament a la dona fins que es van desplaçar fins al lloc dels fets agents de la policia local i els serveis d'emergència, que van estabilitzar Perreault. Poc després, la víctima va ser traslladada d'urgència a l'Hospital Comunitari Tidelands Waccamaw amb un pronòstic molt greu: patia un traumatisme toràcic a causa del fort impacte del para-sol al seu pit. Malgrat tots els esforços realitzats, la dona va morir hores més tard.

La policia investiga els fets

Després del succeït, les autoritats han obert una investigació per poder aclarir els fets. De moment, els agents no han confirmat si la persona propietària del para-sol està identificada i si s'enfrontarà a càrrecs judicials. Tanmateix, la policia vol deixar clar que aquests dies s'estan registrant fortes ratxes de vent en la zona, per la qual cosa es podria entendre millor tot el succeït.

Més accidents amb para-sols

Mentrestant, la Comissió de Seguretat de Productes del Consumidor dels Estats Units ha recordat que es registren 3.000 accidents a l'any amb aquest objecte. Per això, ha emès un avís: per evitar incidents, els para-sols s'han d'enterrar almenys a 60 centímetres de profunditat, en angle cap al vent i, si és possible, amb pes.

Risc per fortes ratxes de vent

De fet, les fortes ratxes de vent provoquen molts altres accidents. L'últim, al festival Medusa de València. Una brutal tempesta de vent de fins a 65 quilòmetres per hora ha provocat el despreniment de diverses estructures de l'escenari del festival, deixant almenys un mort, de 22 anys, i una quarantena de ferits.