El jove ciclista de 17 anys que aquest dimarts va patir un atropellament en una carretera de Consell (Mallorca) ha mort aquest dijous a l'Hospital de Son Espases. El conductor va fugir després de l'atropellament i no va prestar auxili a la víctima.

Mor un ciclista atropellat a Consell

L'esdeveniment va tenir lloc dimarts a la tarda, quan un vehicle va colpejar una bicicleta conduïda per un jove de 17 anys en el quilòmetre 2 de la carretera Consell-Alaró. A causa del xoc el noi va quedar malferit sobre la calçada i el conductor va fugir del lloc.

Com a conseqüència de l'atropellament, el ciclista va patir un politrauma greu, va ser atès per personal d'emergències d'una ambulància de suport vital avançat i traslladat a l'Hospital Son Espases de Palma, on finalment ha perdut la vida.

Identificació del conductor

Després d'aquests fets, agents de la Guàrdia Civil van iniciar una investigació a fi d'identificar el conductor que havia causat el sinistre.

La mort del noi succeeix després de la detenció aquest dimecres del conductor de 26 anys del cotxe implicat, com a presumpte autor de l'atropellament del jove mort. La col·laboració ciutadana ha estat "clau per a la ràpida identificació del conductor del vehicle", assegura la Guàrdia Civil.

Se l'acusa d'un delicte d'abandonament del lloc de l'accident i de causar lesions greus per imprudència.

Tiroteig a l'UPV: Un alumne "excel·lent" amb una escopeta de MilAnuncios.com

L'Ertzaina va desplegar aquest dimecres per la tarda un operatiu al campus de l'EHU-UPV (Universitat del País Basc) a Leioa (Biscaia) per la presència d'una persona armada amb una escopeta, que va ser arrestada.

Tiroteig Leioa - EFE/Miguel Toña

Tiroteig Leioa - EFE/Miguel Toña

Els fets se'n van iniciar al voltant set menys quart, quan un jove, de 21 anys i estudiant de la Facultat de Ciència i Tecnologia, va entrar al campus armat amb una escopeta de caça i va efectuar uns 25 trets contra equipaments de la facultat.

El jove hauria comprat dimecres al matí -mateix dia del tiroteig- l'escopeta per internet, al conegut portal MilAnuncios.com.