Nova víctima mortal de l'explosió d'Alcorcón (Madrid): l'Álvaro, el bebè de 9 mesos que feia des del dijous que estava ingressat l'hospital amb un pronòstic molt greu, ha mort aquest dilluns. El seu germà Darío, de 5 anys, va morir el mateix dia de l'incendi i la seva mare, Beatriz, continua lluitant per sobreviure a les ferides que li han provocat les flames.

El brutal incendi va passar el dijous a la tarda al carrer Oslo número 45 de la ciutat madrilenya d'Alcorcón. Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una brutal explosió en un local comercial a la planta baixa d'un edifici. La família afectada vivia just a sobre i es van refugiar a l'interior del domicili quan van veure que l'edifici s'estava emplenant de fum. 

El pare es va salvar per no seguir les recomanacions dels veïns

El pare, el Jaime, es va saltar les recomanacions dels veïns, que asseguraven que el més prudent era quedar-se tancats fins que vinguessin els bombers. L'home va sortir al carrer per veure què passava i va ser llavors quan es van començar a sentir les explosions. Quan van arribar els bombers, van poder comprovar que la mare estava protegint els seus fills amb el cos. Tots tres van ser traslladats a l'hospital, però l'única que ha aconseguit sobreviure és la Beatriz.

Mor el bebè de 9 mesos greument ferit a l'incendi d'Alcorcón

El Darío, el nen 5 anys, va morir atrapat pel fum i les flames, però la seva mare i el seu germà, un bebè de 9 mesos, van aconseguir sobreviure. Tots dos van ingressar a l'hospital amb un pronòstic molt desfavorable. Després de quatre dies lluitant, malauradament, l'Álvaro, el bebè, ha mort. La Beatriz està estable dins de la gravetat i tant ella com el seu marit, que han perdut els seus dos fills, esperen que es recuperi aviat.

La Beatriz i el Jaime són de La Cumbre, un petit municipi de Conca. La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest fatal accident mortal. La hipòtesi principal és que una espurna ha calat foc en un material aïllant i aquesta hauria estat la causa de les flames. No obstant això, totes les línies d'investigació estan obertes i no es descarta cap escenari.