La Mila era una dona de 38 anys que, la setmana passada, va aparèixer morta en estranyes circumstàncies a Carballiño (Ourense). Un treballador la va trobar a l'interior d'un contenidor en un punt de neteja d'aquest municipi. Segons les investigacions policials, pensen que aquesta dona va entrar pel seu propi peu a l'interior del contenidor mentre estava patint un brot psicòtic

Quan la Guàrdia Civil va arribar al lloc dels fets, va poder comprovar que el seu cadàver presentava signes d'haver patit una mort violenta i, per aquest mateix motiu, es va obrir una investigació. Tot i que en un principi semblava un crim, segons les investigacions policials, aquesta hipòtesi està pràcticament descartada.

Casada amb el fill d'un home investigat per tràfic d'éssers humans

La Mila, de 38 anys i natural del Brasil, era una dona que havia estat en situació de prostitució i feia poc que s'havia casat amb el fill del proxeneta del club Ninfa's, on treballava com a cambrera. El propietari d'aquest club, havia estat investigat per tràfic d'éssers humans al Brasil anys enrere, tot i que ell sempre va dir que era innocent.

Hores abans la van trobar caminant per la carretera molt angoixada

Tenia una filla de 17 anys que ha quedat orfe i hi ha una investigació oberta per esbrinar què ha passat. Hores abans de la macabra troballa, els agents de la Guàrdia Civil van trobar la dona en pijama i caminant per la carretera. Per l'actitud que tenia, molt nerviosa i angoixada, semblava víctima de maltractament, motiu pel qual la van acompanyar al metge, on li van donar l'alta.

Hores més tard, quan van trobar el cadàver al contenidor, els agents van poder descobrir que es tractava de la dona que havien acompanyat al metge. Segons explica el diari La Región, la dona havia demanat ajuda a dos bars, on havia explicat que la volien matar. Malgrat que en aquests locals li havien demanat ajuda, ella la va rebutjar i va marxar.

Feia cinc mesos que estava de baixa per depressió

Mila Marchetti feia temps que estava de baixa, ja que tenia depressió. "Feia cinc mesos que estava de baixa, ja que estava deprimida i nerviosa. De fet, tenia cita amb el psicòleg aquesta setmana", explica el proxeneta a La Región.

Pensen que va entrar el contenidor mentre estava patint un brot psicòtic

Tot i les estranyes circumstàncies del cas, els investigadors cada vegada estan més segurs que no es tracta d'un crim i pensen que el més probable és que hagi entrat a l'interior del contenidor per culpa d'un brot psicòtic i que, per tant, hauria mort quan la movien d'un contenidor a un altre, una hipòtesi que no ha convençut als col·lectius feministes, que estan convençudes que es tracta d'un assassinat, uns fets que encara no s'han pogut corroborar, ja que la investigació es troba sota secret de sumari.