Mila Marchetti, la dona que va ser trobada sense vida en un contenidor d'escombraries, va demanar a diverses persones que l'ajudessin a escapar-se d'una situació perillosa poques hores abans de morir i trobada a prop de la planta de transferència de residus de Carballiño.

Segons publica el diari La Región, Marchetti va entrar al voltant de les 13:30 de dissabte dia 12 de març a demanar ajuda a dos establiments. Va accedir al Bar San Cristóbal demanant ajuda, l'amo de l'establiment va declarar que se li notava molt nerviosa i va arribar a entrar fins a l'entrada de la cuina. La dona del propietari va comentar que semblava que Mila estigués marejada o desorientada. A més, quan li van oferir trucar a la policia per ajudar-lo, va marxar ràpidament del local.

Ambdós van comentar que no la coneixien de res, no l'havien vist mai per allà. També van declarar que anava vestida amb un pijama de color rosa de la popular marca Hello Kitty i un impermeable, per protegir-se de la pluja.

Va marxar a demanar ajuda a un altre bar

Després de sortir del Bar San Cristóbal va entrar a l'establiment que és just davant, el bar de l'Estació d'Autobusos. Segons una treballadora d'aquest local, Mila Marchetti va entrar i va començar a demanar ajuda. La noia es va mostrar amb una actitud nerviosa i de molta por.

Els companys de La Región, han pogut parlar amb una de les treballadores del bar de l'Estació d'Autobusos i ha confirmat els fets. A més, va comentar que Marchetti no deixava de repetir: "Necessito ajuda, volen matar-me".

Marchetti es va mostrar preocupada per la seva filla. Va dir que havia marxat de la seva casa sense el seu telèfon mòbil ni els seus objectes personals. Van decidir convidar-la a un cafè, van veure que estava nerviosa i els va transmetre que tenia gana, encara que no portava diners a sobre. Quan li van oferir trucar a la policia es va mostrar alterada i va decidir marxar del bar, com havia fet al primer establiment en el qual va entrar.

Els agents que s'estan ocupant del cas van demanar als gestors dels establiments de poder veure les càmeres de seguretat dels seus locals a la recerca d'alguna pista o detall que pogués ajudar a resoldre la mort de Mila, van poder veure la dona en les imatges i continuen treballant per tancar-lo.

Els misteris de la mort de Mila

Després de ser als dos bars, va ser recollida per una patrulla de la Guàrdia Civil. Mila estava caminant pel costat d'una autovia i després de parlar amb ella van decidir traslladar-la en ambulància fins al PAC de Carballiño.

Aquilino González, sogre de Mila Marchetti i propietari del club en el qual ella treballava al juntament amb el seu marit, ha atès els companys de La Región, parlant sobre com era l'actitud de la dona durant aquestes últimes setmanes.

González va afirmar que últimament estava molt alarmista: "Només parlava de morir, fins i tot obligava als altres a tancar les portes per la guerra, deia que anaven a venir a buscar-la i també a la seva filla, per ser més morenes que les altres. No estava bé des de fa mesos", va dir.