La Policia Nacional ha rescatat dos nens que caminaven nus dissabte a la matinada per Madrid. Els nens de 2 i 4 anys passejaven sols pel centre, sense la companyia d'un adult.

Els nens estaven sols i nus

Els agents van trobar els menors a la plaça de San Francisco, al districte Centro. Els nens anaven sols i despullats.

La policia va intervenir i els van traslladar a un centre sanitari per comprovar el seu estat de salut. Una vegada acabat l'examen mèdic, els nens van passar a disposició dels serveis socials.

Van trobar la mare borratxa al domicili

Quan els metges estaven revisant la salut dels nens, una altra patrulla es va dirigir al seu domicili. Allà van trobar una dona borratxa i els veïns van explicar que acabava d'arribar. A més, la dona havia estat dient als veïns que els nens no eren a casa seva i que els havia deixat sols.

Després, la policia va comprovar que la dona era la mare dels menors i va ser detinguda com a presumpta culpable d'un delicte d'abandonament de menors.

Un menor amenaça als seus companys per aconseguir imatges sexuals

Un altre incident amb un menor ha tingut lloc aquest mes. El nen de 16 anys amenaçava els seus companys d'institut per aconseguir fotografies sexuals. El seu mètode era fer-se passar per una noia per enganyar els seus seguidors. Finalment, la Guàrdia Civil va aconseguir detenir-lo.

El seu perfil a les xarxes socials era el d'una noia i enviava una sol·licitud de seguiment als seus companys de classe. Quan l'acceptaven, començava a enviar missatges per aconseguir contingut sexual. Fins i tot, arribava a amenaçar-los.

Guàrdia Civil Ordinador /Europa Press

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil / Europa Press

La investigació es va iniciar després de la denúncia d'una dona perquè el seu fill estava patint amenaces. Quan el menor no va enviar imatges sexuals, el detingut va començar a amenaçar-lo per aconseguir-les, segons va explicar la Comandància de la Guàrdia Civil en un comunicat.

Es feia passar per una noia

Els agents de la Policia Judicial van poder trobar el perfil de la persona que demandava els vídeos. El perfil era una noia menor d'edat que compartia vídeos eròtics. El nom de l'usuari era fictici, perquè el propietari del perfil no pogués ser trobat.

Gràcies a les gestions tècniques que van fer els agents de la Guàrdia Civil, els investigadors van localitzar l'autor dels fets. El propietari de l'usuari era un nen menor de 16 anys que es feia passar per una noia.

Després de ser identificat, la Guàrdia Civil el va citar amb el seu tutor i el va detenir. Els agents continuen amb la investigació i el detingut ha passat a disposició judicial de la Fiscalia de Menors de la Comunitat de Madrid.

Mata els seus nebots petits i els amaga al cotxe

Als Estats Units va passar un altre succés amb dos menors. Una dona va matar els seus nebots de 5 i 7 anys i va amagar els seus cadàvers al cotxe durant mesos. Els fets van tenir lloc al comtat de Baltimore.

La policia va parar Nicole Johnson, de 33 anys, en un control de trànsit el 28 de juliol. La van detenir per conduir sense carnet i amb documents falsos, segons va explicar The Baltimore Sun.

Assassinat UTILITZA / Twitter

Imatge de Nicole Johnson / Twitter

Quan li van demanar els seus documents, van sentir una olor desagradable del maleter. Els agents van sol·licitar que l'obrís i allà van trobar dos cadàvers en descomposició plens de cucs. Eren els cossos dels seus nebots, Joshlyn Johnson, de 7 anys i Larry O'Neil, de 5 anys.

La policia l'acusa de dos delictes: d'homicidi i d'abús infantil. A més, quan van fer l'autòpsia als cossos, van observar que estaven desnodrits.