Una dona ha matat els seus nebots menors d'edat, de 7 i 5 anys, als Estats Units i, per si no fos poc, ha amagat els seus cadàvers al cotxe durant mesos fins que l'han enxampat.

Nicole Johnson mata els seus nebots als Estats Units

Els fets han passat al comtat de Baltimore, als Estats Units: tot ha començat quan uns policies han parat a Nicole Johnson, de 33 anys, l'acusada de l'homicidi, en un control de trànsit.

L'enxampen en un control de trànsit

Tal com explica The Baltimore Sun, aquesta dona va ser aturada en un control el dimecres per, presumptament, conduir sense carnet i amb documents falsos. El que no imaginaven els policies era que a l'interior del seu cotxe trobarien els cadàvers dels dos menors.

Dos cadàvers en descomposició al maleter

El que tampoc imaginaven els agents era que estaven davant d'una assassina: quan li van demanar la documentació, van començar a sentir una forta olor molt desagradable des del maleter i, per aquest mateix motiu, li van demanar que obris el capó i, al seu interior, hi havia dos cadàvers en descomposició plens de cucs.

Les víctimes són dos nens de 5 i 7 anys

Eren els cossos dels seus nebots: Joshlyn Johnson, de 7 anys i Larry O'Neil, de 5 anys. Immediatament, la presumpta assassina va intentar fugir del lloc dels fets, però la van detenir com a presumpta autora de dos delictes: d'homicidi i d'abús infantil i, per si no fos poc, a l'autòpsia es va determinar que els dos menors estaven desnodrits en el moment que van morir.

Conductor coche / Public domain pictures

Detenen una dona per matar els seus nebots als Estats Units: amagava els cadàvers al cotxe i l'han enxampat la Policia / Public Domain Pictures

Nicole Johnson es feia càrrec de les nenes des del 2019, ja que la seva germana es va mudar i no podria fer-se càrrec d'ells. Quan la van detenir, va confessar als policies que feia mesos que conduïa amb els cadàvers dels menors al maleter.

Joshlyn Johnson i Larry O'Neil

En el cas de la Joshlyn Johnson, de 7 anys, va confessar que el maig del 2020, li va pegar, la nena va caure a terra i que la va amagar en una maleta a l'interior del seu cotxe i, des de llavors no la va treure del vehicle. En el cas de Larry O'Neil, de 5 anys, la detinguda explica que va marxar a dormir i que no es va tornar a despertar i que, per aquest mateix motiu, també va amagar el seu cadàver al cotxe.

"A causa de la naturalesa d'aquest cas, es tardarà temps a determinar les circumstàncies exactes de la mort dels nens", expliquen els policies. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.