Un matrimoni serà jutjat per assassinar i abusar sexualment de menors i discapacitats en una residència dels Estats Units: ells eren els propietaris del centre i estan sent investigats.

Michelle Morris Kerin i Edward Lawrence Kerin

Els fets han passat a Riverside, a Califòrnia, als Estats Units i els acusats són Michelle Morris Kerin, de 80 anys, i Edward Lawrence Kerin, de 79 anys. Se'ls acusa de 14 delictes entre els quals es troben assassinats i abusos sexuals.

Dirigien la residència Morris Small Family des de fa més de 30 anys

Aquest matrimoni dirigia la residència Morris Small Family des de fa més de 30 anys. En aquest centre, cuidaven de menors d'edat i adults amb discapacitats greus. Les investigacions van començar arran de l'assassinat d'una noia de 17 anys Diane "Princess" Ramírez.

Acusats d'assassinar una noia de 17 anys

Per causes que encara s'estan investigant, Michelle Morris, presumptament, la va assassinar i, actualment, es troba a presó provisional sota fiança d'un milió de dòlars. Segons explica People, la menor tenia problemes intestinals, es retorçava del dolor i fins i tot vomitava sang i que Morris, que era conscient de la situació, no la va portar al metge i, conseqüentment, va morir.

Delicte de negligència infantil 

Edward Lawrence, el seu marit, també està presumptament implicat en aquest assassinat, però a diferència de la seva dona, ha pogut pagar la fiança i sortir de la presó. Està acusat d'un delicte de negligència infantil per aquest cas.

Acusats d'abusar sexualment de menors i persones amb discapacitats 

Amb l'assassinat d'aquesta nena, els policies van iniciar una investigació i van descobrir que aquest matrimoni va abusar sexualment dels seus pacients i els va agredir físicament.

Detenido / Pxhere

Detenen un matrimoni per assassinar i abusar sexualment de menors i adults discapacitats als Estats Units /  Pxhere

Les víctimes no estaven capacitades mentalment per donar el seu consentiment

"Van ser diversos anys d'abús físic i negligència sobre nens i adults dependents, juntament amb abús sexual contra tres adults dependents que havien estat portats a la residència. Alguns dels residents adults dependents no tenien la capacitat mental per a donar el seu consentiment, però participaven en activitats sexuals facilitades i organitzades per tots dos acusats", expliquen els policies en un comunicat.

Se'ls acusa de 14 delictes greus

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Michelle Morris Kerin i Edward Lawrence Kerin es podrien enfrontar a penes de presó molt elevades pels fets, ja que se'ls acusa de 14 delictes greus.