Detingut un home de 50 anys, zelador d'un hospital valencià, que va abusar sexualment d'una noia de 16 anys que estava anestesiada després d'una intervenció quirúrgica.

Abusa sexualment d'una pacient anestesiada

Segons ha informat la Policia Nacional, les investigacions van començar arran de la denúncia de la mare de la menor i d'un responsable d'un centre hospitalari de la Comunitat Valenciana. El relat de la denúncia explicava que la víctima, de 16 anys, havia acudit a l'hospital per sotmetre's a una operació.

Sanitària llit / Facebook Departament Salut Alacant Hospital General

La menor es trobava anestesiada després d'una operació i un zelador va abusar sexualment d'ella aprofitant que estava inconscient / Flickr

En un moment donat, i mentre la menor es trobava sota els efectes de l'anestèsia subministrada per a la intervenció, una infermera va enxampar un zelador, empleat en el centre, realitzant-li tocaments sota la roba interior. Davant d'això, la sanitària el va increpar i l'home va parar d'abusar de la noia.

Un zelador valencià fa tocaments a una menor sedada

Els fets es van posar llavors en coneixement de la direcció de l'hospital, que al seu torn va informar la mare de la jove. Llavors, en una acció conjunta, la mare i un responsable del centre van denunciar a la Policia Nacional l'abús sexual.

Els agents, després de les indagacions pertinents, van detenir el sospitós, un home de 50 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual. Després de passar a disposició judicial, el detingut, sense antecedents policials, ha ingressat en presó preventiva en espera del judici.

Un nen de 9 anys denuncia el seu pare per abusar de la seva germanastra menor

Un cas igualment esgarrifós va tenir lloc aquest dimarts a Màlaga, on un nen de 9 anys es va escapar de casa i va anar a la comissaria de la Policia Nacional per denunciar que el seu pare abusava sexualment de la seva germanastra de 15 anys a l'habitatge familiar.

La part més escandalosa era que la mare del nen i de la víctima, de 36 anys, actuava com a còmplice, donant el seu beneplàcit a les agressions i permetent que els seus altres fills, de tres, set i nou anys presenciessin els fets.

Policia Nacional Cadis / Policia Nacional

La Policia Nacional va detenir un home que abusava sexualment de la seva fillastra davant dels germans petits i amb el beneplàcit de la mare / Europa Press

Després de la intervenció de les autoritats, els menors van passar a ser custodiats pels serveis socials de la Junta d'Andalusia, la parella autora dels abusos, detinguda, i la casa segellada i desinfectada.

Els petits, a més del trauma dels abusos, es trobaven en situació de desemparament i no tenien cobertes les seves necessitats nutricionals i higièniques.