Tercer homicidi, de moment, de la revetlla de Sant Joan a Catalunya. Al voltant de les quatre de la matinada, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'un apunyalament mortal a la zona del passeig de Joan de Borbó, a la Barceloneta. Un jove colombià de 26 anys ha estat apunyalat a la zona del coll, ha rebut l'impacte a la caròtida, i ha mort gairebé a l'acte. Ni els esforços dels vianants ni de la Guàrdia Urbana ni del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han pogut fer res per salvar-li la vida, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

En col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, agents de la comissaria de la zona de Ciutat Vella de la policia municipal han detingut, al carrer de la Mestrança, també a la Barceloneta, un jove magrebí relacionat amb els fets que compta amb tres antecedents per un delicte de furt. Ara per ara, es desconeix l'edat de la persona que ha estat detinguda acusada de ser l'autor material d'aquest nou crim a Catalunya, que sembla que s’acumulen de tres en tres.

Segons les primeres informacions recollides per la policia i conegudes per ElCaso.cat, a falta que la investigació de la DIC dels Mossos avanci, tot sembla indicar que el detingut havia intentat atracar un grup de persones i la víctima els ha intentat defensar, fins que s'ha iniciat un enfrontament que el jove magrebí ha acabat amb aquesta ganivetada mortal. La investigació que ha assumit un dels jutjats de guàrdia de Barcelona ho haurà d'aclarir.

Més homicidis a Catalunya

Aquest crim de Barcelona se suma a l'incident que també aquesta revetlla de Sant Joan ha deixat dos morts i diversos ferits, alguns de greus, en un tiroteig entre clans d'ètnia gitana a la Font de la Pólvora, un dels barris més conflictius de Girona. Un home de 48 anys i una dona de 44 han mort per aquest enfrontament, que encara s'està investigant pels Mossos d'Esquadra, sota secret de sumari. Cal recordar també que els darrers dies s'han registrat tres homicidis més a Catalunya: a Santa Margarida i els Monjos, a Alcarràs i a Calella.