Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous al vespre un dona, de 62 anys i nacionalitat espanyola, per, suposadament, haver matat la seva parella, un home, de 41 anys i d'origen magrebí, a Alcarràs, a la comarca del Segrià, segons han informat els Mossos d'Esquadra en una nota de premsa. La parella, coneguda al municipi per ser problemàtica i tenir problemes amb les drogues, no era el primer cop que havien generat incidents a la zona, a l'avinguda de Vallmanya. El Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida ha decretat presó provisional i sense fiança per a la detinguda, després d'haver declarat davant del jutge aquest dissabte. 

Al voltant d'un quart de set de la tarda es va rebre una trucada al 112 alertant que un home havia mort en un pis d'Alcarràs, que tot semblava indicar un suïcidi. Quan van arribar, però, el metge del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va explicar a la policia que tenia dubtes sobre la mort de l'home, i va ser quan es va decidir activar la comitiva judicial i el forense, que va confirmar que el cos presentava signes de criminalitat. En un primer moment es va activar la Unitat d'Investigació de Lleida i després ja la Divisió d'Investigació Criminal en confirmar-se que podia ser un homicidi. L'home no presentava ferides visibles d'arma de foc. Segons han explicat fonts de la investigació a aquest mitjà, la dona el va escanyar amb algun objecte similar a un cable i de fet ja hauria patit agressions similars prèviament, tot i que encara no se sap si va arribar a presentar denúncia.

Víctima i botxí, relacionats amb l'entorn delinqüencial de la comarca

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió de Lleida va assumir el cas i va iniciar les investigacions, que van concloure abans de l'hora de sopar amb la detenció de la parella de l'home mort, una dona de 62 anys, de nacionalitat espanyola, que va ser arrestada per la seva relació amb el crim. Els Mossos d'Esquadra tracten els fets com un capítol més de la xacra de la violència domèstica, però en aquest cas, amb un home com a víctima. La investigació segueix en marxa per aclarir els fets i l'origen d'aquesta agressió. A hores d'ara es desconeix si la parella té denúncies prèvies. El que sí que ha pogut saber ElCaso.cat és que els dos, víctima i botxí, estan relacionats amb l'entorn delinqüencial de la comarca i eren coneguts de la policia, tot i que no eren veïns del poble.