Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta nit de divendres a Santa Margarida i els Monjos, a l'Alt Penedès, una dona de 65 anys que ha matat, tallant-li el coll, la seva parella, un home de 77 anys. Els investigadors han confirmat que si bé no estaven casats sí que mantenien una relació sentimental, per tant, tracten el cas com un nou episodi de violència domèstica.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos van ser alertats d'un incident al voltant de les nou del vespre en un pis del carrer de Sant Antoni de Santa Margarida, on hi havia el cos sense vida d'un home. Els agents que van arribar-hi ho van confirmar. L'home presentava ferides d'arma blanca a la zona del coll. En el mateix moment, encara a la casa on va ser localitzat el cadàver, els Mossos van detenir la dona, la parella, de 65 anys. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos de la regió Metropolitana Sud ha obert una investigació per aclarir tots els detalls dels fets i, alhora, esbrinar si hi havia fets anteriors. El cas ha quedat sota secret de sumari.

Detenen una dona de 62 anys per haver matat la seva parella a Alcarràs

El de Santa Margarida i els Monjos no ha estat l'únic assassinat d'un home a mans de la seva parella aquests dies a Catalunya. Dijous al vespre, els Mossos d'Esquadra van detenir una dona de 62 anys i de nacionalitat espanyola per haver matat la seva parella, un home magrebí de 41 anys, a Alcarràs (Segrià). 

El 112 va rebre una trucada poc després de les sis de la tarda alertant sobre un home mort en un pis de l'avinguda de Valmanya. En un primer moment es va informar d'un possible suïcidi, però el metge del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que va acudir a l'incident va posar en dubte aquest fet i es va avisar al forense, que va confirmar que el cos presentava signes de criminalitat. En concret, segons van explicar fonts de la investigació a ElCaso.cat, la dona, amb qui mantenien una tumultuosa relació, el va escanyar, possiblement, amb un cable. 

La investigació de la DIC de la regió de Lleida va portar a la detenció de la parella de l'home mort, però la investigació continua en marxa per esclarir les circumstàncies i els motius d'aquesta agressió mortal en el marc de la violència domèstica.