Nou cas de violència vicària a Madrid: un home assassina la seva filla de 3 anys i després se suïcida. Aquest macabre crim té molts paral·lelismes amb el cas de les nenes de Tenerife, mortes a mans del seu pare, Tomás Gimeno.

Julien Charlon és el presumpte autor dels fets

El presumpte autor dels fets és Julien Charlon, una persona molt coneguda al barri que tenia una filla en comú amb la María, de qui s'estava separant. Els fets van passar el dijous a Madrid i tot va començar quan la seva exparella va alertar a la Policia de què feia hores que no sabia res de la seva filla Abril, una nena de 3 anys. La María vivia just davant de casa del Julien Charlon i veia que hi havia llum a l'interior del pis, però l'home no li agafava el telèfon.

Assassina la seva filla i després se suïcida, constituint un nou cas de violència vicària

Els agents es van dirigir fins al carrer Amparo número 91 del districte de Lavapiés de Madrid i van descobrir que al seu interior hi havia el cadàver del pare i de la seva filla, amb signes evidents d'haver patit una mort violenta. Segons fonts policials, el Julien ha assassinat la seva filla per fer-li el màxim de mal possible a la seva exparella, constituint un nou cas de violència vicària.

El presumpte assassí, un home "involucrat en el feminisme"

Com la majoria de maltractadors i assassins, el Julien era una persona que, de portes enfora, era encantadora i res feia sospitar a ningú del tràgic desenllaç. De fet, estava involucrat en diferents lluites socials com el feminisme i l'animalisme. El presumpte autor dels fets tenia 47 anys i com que era natural de França, tothom el coneixia com 'El Francès'. 

"La dona va anar a demanar ajuda als jutjats, però no li van fer cas"

Igual que altres parricides com Tomás Gimeno, de les nenes de Tenerife, o Martín Ezequiel, el parricida de Barcelona, es va suïcidar després del crim. "La dona va anar a demanar ajuda als jutjats, però no li van fer cas", expliquen fonts veïnals a El País.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga l'assassinat d'una nena de 3 anys a Madrid: pensen que el seu pare l'ha assassinat i que posteriorment s'ha suïcidat, constituint un nou cas de violència vicària / EFE

Sense denúncies prèvies per maltractament

No hi havia denúncies prèvies per violència de gènere ni cap ordre d'allunyament. Com que la víctima és menor d'edat, no ha transcendit la causa de la mort. El que sí que està 100% clar és que ha estat un crim i que ha patit una mort violenta. La investigació continua oberta, en mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, però tot apunta que l'home va assassinar la seva filla i posteriorment es va suïcidar.