Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violeta d'una dona en un pis de Manresa. Presumptament, un home de 40 anys ha matat la seva exparella de 35 anys. L’home ha intentat suïcidar-se després del crim.

Assassinat Manresa / ACN

Assassinat masclista Manresa / ACN

Primera víctima mortal de violència masclista 

Els agents han localitzat el cos de la víctima amb evidents signes de violència aquest dimecres al voltant de les dues del migdia. El pis està situat al Carrer de la Pau de la capital del Bages

El presumpte homicida, relata Anna Punsí -@punsix-, està detingut i custodiat pels Mossos d'Esquadra a l’hospital, després d'intentar-se suïcidar després de matar la seva parella. 

Assassinat masclista Manresa / ACN

Assassinat masclista Manresa / ACN

Aquest es tractaria de la primera víctima de violència masclista d’aquest 2021 a Catalunya.

Cinc assassinats a Catalunya en 130 hores

Els darrers dies a Catalunya han estat tenyits de tràgics i letals successos. Des del cap de setmana s'han registrat cinc assassinats en diversos punts del territori català. 

Baralla mortal a Terrassa. El primer home mort va ser divendres en una baralla al centre de Terrassa. Dos homes que es coneixien van barallar-se i un d'ells (51 anys) va rebre una ganivetada. Hores després va morir a l'hospital. Els Mossos van detenir un home de 46 anys i nacionalitat espanyola, que ja ha ingressat a presó. 

Un noi de 23 anys assassinat a Gelida. Dissabte a la tarda dos nois llatins, de 17 i 14 anys, germanastresvan matar a ganivetades un noi de 23 a Gelida, a l'Alt Penedès. Els dos també van amenaçar de mort a la parella de la víctima, que va escapar. Els Mossos d'Esquadra van detenir els dos germanastres aquest dilluns

Un lladre de marihuana mort d'una ganivetada a Rubí. Al voltant de la mitjanit de dissabte a diumenge els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'un robatori en un habitatge del carrer de Segadors, a Rubí. Quan la policia va arribar al lloc dels fets va trobar el cos sense vida d'un home d'uns 30 anys amb una ferida d'arma blanca al pit. Era el lladre que havia accedit a la casa, un noi de 25 anys de nacionalitat espanyola. L'homicida, de nacionalitat espanyola i de 47 anys, va ser arrestat. 

Un home amb el cap tapat amb una bossa de brossa en un maleter a Roses. El quart crim d'aquests fatídics dies va ser descobert aquest dilluns al vespre. Dos homes van localitzar el cadàver del germà d'un d'ells al maleter d'un cotxe a Roses, a l'Alt Empordà. El cos estava tapat amb una manta i portava una bossa de brossa al cap. Encara no hi ha responsables definitius i la policia investiga els fets.