Els Mossos d'Esquadra investiguen la macabra troballa d'un cadàver aquest dilluns a la nit al número 8 del carrer de Bernat Metge de Roses (Alt Empordà).

Quan faltaven pocs minuts per a les onze de la nit agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana han estat alertats via 112 que dues persones havien trobat el cos d'un home a l'interior d'un maleter d'un cotxe. El cos de l'home que s'ha trobat presentava signes de violència.

Segons les primeres informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra, ha estat un germà de la víctima qui ha alertat la policia. Tot i això, ara per ara, la policia catalana no té encara la identificació formal de la víctima. Només s'ha pogut confirmar que és un home i que presentava signes de violència.

Amb una bossa de brossa al cap i tapat amb mantes

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el cos tenia una bossa de brossa al cap i estava tapat amb mantes. Es tracta d'un home estranger del nord d'Àfrica. Segons ha explicat l'alertant, que s'ha identificat com el germà, el cotxe feia 3 dies que estava estacionat allà i estava sense tancar, però fins aquest vespre, no l'han obert. És quan han trobat el cos de l'home.

Els agents dels Mossos han confirmat que el cos estava sense vida i han acordonat la zona. Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de les investigacions per aclarir els fets. De matinada el jutge de guàrdia ha autoritzat l'aixecament del cadàver i ha decretat el secret d'actuacions.

Pis Roses - ACN

Imatge del pis de Mas Boscà on vivia la víctima, un home marroquí / ACN

Fonts policials han explicat que l'home que diu que és el germà de la víctima, juntament amb un altre home, un amic seu, han explicat que feia gairebé una setmana que no sabien res del seu germà i que després de buscar-lo per diversos llocs han trobat el cotxe i en obrir-lo l'han trobat, sense vida, al maleter.

Les investigacions dels Mossos hauran d'ajudar a posar llum a la foscor i aclarir qui és realment el cadàver, què feia al maleter i qui l'ha matat. Els Mossos d'Esquadra han precintat, segons ha pogut saber ElCaso.cat, el pis on vivia la víctima, al carrer de la Selva, a Roses, per poder seguir amb les investigacions. El cotxe s'ha traslladat a la comissaria dels Mossos de Roses i al voltant de les dues de la matinada la funerària s'ha emportat el cadàver de l'home.

Quatre morts en quatre dies

La troballa d'aquest cadàver a Roses confirma la quarta mort violenta a Catalunya en pocs dies. Un home va ser assassinat a Terrassa en una baralla, un lladre va ser atacat i mort a Rubí en un assalt per marihuana i un noi de 23 anys va ser assassinat a Gelida, a l'Alt Penedès, per dos nois llatins menors d'edat.