El pare de Marta del Castillo ha fet noves declaracions i ha explicat que no pot assegurar que no se salti les regles del joc per fer justícia i saber on està el cadàver de la seva filla. Per primera vegada en gairebé 13 anys, s'ha mostrat, de manera completament comprensible, enfadat i enrabiat per la mala gestió que s'ha fet del cas.

Miguel Carcaño, l'assassí confés del crim de Marta del Castillo

La Marta del Castillo va ser assassinada el 24 de gener del 2009. Tot i que es van investigar a diverses persones per la seva presumpta implicació en el crim, finalment, només hi va haver dos condemnats: Miguel Carcaño, autor confés de l'assassinat, i 'El Cuco', un menor que va ser sentenciat per encobrir el crim. 

Ni l'assassí de la Marta ni el seu còmplice els han dit on van amagar el seu cadàver

La resta d'investigats, tot i les proves que podrien mostrar la seva presumpta implicació en els fets, van quedar en llibertat. Gairebé 13 anys després del crim, ni l'assassí de la Marta ni el seu còmplice els han dit on van amagar el seu cadàver.

Marta del Castillo / Archivo

Marta del Castillo va ser assassinada fa gairebé 13 anys a Sevilla i encara no han localitzat on van amagar el seu cadàver / Arxiu

Els pares de Marta del Castillo vab oferir el pis gratis a Carcaño a canvi que confessés on havia amagat el seu cadàver

La desesperació dels pares de la Marta és tal que van comprar el pis de Carcaño i, posteriorment, li van oferir completament gratis a canvi que digués on estava el cadàver de la menor, però l'assassí confés no va acceptar la proposta, per més llaminera que era. "M'és igual el que diguin, faré tot el que calgui per trobar la meva filla", diu Del Castillo a l'ABC, on ha aprofitat l'ocasió per explicar com se sent d'abandonat durant tot el procés judicial, que ha acabat amb dues sentències diferents i contradictòries l'una amb l'altra.

"No puc assegurar que un dia no em salti les regles del joc. Sento parlar d'aquesta manera, però és que estic molt cansat. Jo segueixo les regles del joc i el joc l'està deixant tirat"

"No puc assegurar que un dia no em salti les regles del joc. Sento parlar d'aquesta manera, però és que estic molt cansat. Jo segueixo les regles del joc i el joc l'està deixant tirat. Crec que qualsevol pare faria el mateix que jo", explica indignat Antonio del Castillo.

"Seguiré fent l'impossible i qui em vulgui entendre, que ho entengui i qui no, doncs res"

Des de fa gairebé 13 anys, el pare de Marta del Castillo està fent tot el possible perquè es faci justícia i va gairebé cada dia a les zones on pensa que podria estar amagat el cadàver de la seva filla. "Seguiré fent l'impossible i qui em vulgui entendre, que ho entengui i qui no, doncs res. Perdoni el desofegament, però estic fins als collons", explica al diari ABC Antonio del Castillo, qui per primera vegada en tant de temps s'ha mostrat realment enfadat davant la premsa.