Les desgràcies mai venen soles. Dos dies després del cruel i macabre tiroteig a una escola de Texas, s'ha conegut una tràgica notícia: el marit d'una de les professores ha mort d'un atac de cor. El tiroteig, que va dur a terme un jove de divuit anys, va saldar-se amb un total de 21 víctimes mortals, entre elles dinou nens i nenes d'entre vuit i deu anys, i les seves dues professores. 

El tiroteig que va perpetrar Salvador Ramos a sang freda contra nens i nenes innocents ha commocionat el món sencer, i les famílies de les víctimes encara estan intentant fer-se a la idea que els seus éssers estimats han mort de la manera més cruel. Els familiars d'una de les víctimes mortals, la professora Irma García, han confirmat als mitjans americans que el seu marit ha mort només dies després del tràgic succés a causa d'un atac de cordeixant orfes als seus quatre fills

La família diu que ha mort perquè tenia "el cor trencat"

La família del matrimoni mort ha expressat als mitjans el gran dolor que senten davant la pèrdua dels seus dos éssers estimats. Els familiars expliquen que el matrimoni era un dels més feliços que mai s'havia vist, i que gaudien de les petites coses en família, com ara fer barbacoes o escoltar música junts. La parella, formada per l'Irma García, la professora de primària, i el Joe García, el seu marit, estava casada des de feia 24 anys, i havien tingut quatre fills que ara han quedat orfes. El nebot del matrimoni ha publicat al seu perfil de Twitter que el seu tiet ha mort "de pena" després del terrible assassinat de la seva dona.  Altres familiars dels García han assegurat als mitjans que el Joe ha mort perquè tenia "el cor trencat". 

La família del matrimoni García ha obert un fons de recaptació solidari per tal d'ajudar econòmicament els fills de la parella, que han quedat orfes després dels tràgics successos ocorreguts els últims dies. 

FTswxFUWIAUBKpa
El Joe i l'Irma García en una celebració familiar. Els seus familiars s'han mostrat devastats després que l'Irma morís tràgicament al tiroteig de Texas i que, dos dies després, el seu marit patís un atac de cor mortal / GoFundMe

La professora va morir protegint els nens

La trista notícia de la mort del marit de la professora arriba només dos dies després que ella perdés la vida en el cruel tiroteig de l'escola d'Uvalde, a Texas. L'Irma, de quaranta-sis anys, donava classes als nens de primària juntament amb la seva companya Eva Mireles. Quan l'atacant va irrompre a l'escola i va atrinxerar-se a la classe on elles dues estaven amb tots els seus alumnes, en el que fins aquell moment era un matí normal, les dues professores van actuar heroicament per protegir els seus alumnes. Totes dues van posar-se davant de l'atacant per intentar bloquejar-lo i que no disparés als nens. Malauradament, totes dues van morir assassinades a mans de l'atacant.