Un home va realitzar un robatori de poca dificultat (o això creia) a Adeje (Tenerife, Illes Canàries). L'individu, presumptament, va sostreure amb violència i intimidació la bossa de mà a una dona de 80 anys i va fugir en un cotxe. Però l'octogenària el va perseguir i va intentar detenir-lo quan entrava al vehicle: la víctima va acabar agafada al capó i va circular així centenars de metres per aquesta població del sud de la illa de Tenerife. La Policia Nacional, després de tenir coneixement dels fets, van arrestar a l'home de 32 anys i amb antecedents policials.

La dona era una turista alemanya que passejava per Adeje

Pel que sembla, la octogenària era una turista alemanya que anava amb la seva parella passejant per una avinguda d'Adeje. En un moment donat va ser abordada per un home que li va tirar amb força de la seva bossa de mà, la qual finalment li va sostreure. Però ella no va quedar-se esperant al lloc dels fets, sinó que va seguir al lladre molt de prop i va intentar impedir-li que fugís amb les seves pertinences. Va arribar fins al cotxe amb el que es volia escapolir i, la dona, va acabar enganxada al capó del vehicle mentre l'individu conduïa temeràriament, amb l'objectiu de desfer-se d'ella.

Abans d'acabar circulant amb la dona de 80 anys al capó, el lladre va colpejar amb el cotxe un taxi que intentava auxiliar la turista alemanya, qui va precisar ser ingressada en un centre sanitari per atendre-la i curar-li les lesions de diversa consideració patides durant el suposat robatori. Els agents de la Policia Nacional, després de tenir coneixement dels fets, van practicar les diligències necessàries per identificar i detenir al presumpte autor d'aquest succés violent.

L'arrestat, a més, va intentar entrebancar la investigació policial: va denunciar la sostracció del seu cotxe (amb el qual va circular centenars de metres amb la dona penjada al capó). No obstant això, els agents van detenir-lo com presumpte autor dels fets dies després en Arona, molt a prop del municipi on van succeir els fets. Després de prendre-li declaració a dependències de la Policia Nacional, va ser posat a disposició de les autoritats judicials.