Els Mossos d'Esquadra investiguen una nova mort a la ciutat de Barcelona, concretament al barri de la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella, on ahir, 1 de maig, abans de la mitjanit, una trucada va alertar d'una baralla en un dels carrers d'aquest barri, on un home, jove, d'entre 20 i 25 anys, va caure a terra ferit. Després de ser atès pels efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va poder ser traslladat a un centre hospitalari, encara amb vida, però molt crític. Finalment, aquesta matinada ha mort. 

Els fets es van registrar, segons ha pogut saber ElCaso.cat, a la plaça del Mar. Els Mossos d'Esquadra estan buscant els membres de l'agressió, que encara no han pogut ser identificats ni detinguts, si bé hi ha els testimonis que van presenciar la baralla i trucar al 112 que podrien facilitar alguna pista per a poder-los localitzar. No sembla, ara per ara, segons les primeres informacions, que es tracti d'un robatori, tot i que les investigacions les ha assumit la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió de Barcelona, tal com ha informat el cos dels Mossos d'Esquadra en una nota de premsa aquesta tarda. Segons Crónica Global, l'home va rebre un fort cop al cap durant la baralla d'aquesta mitjanit a la Barceloneta.

Segona baralla mortal a la Barceloneta en pocs mesos

La d'aquest 1 de maig no ha estat l'única baralla mortal que hi ha hagut a la Barceloneta aquest 2024. El passat 21 de febrer, un rodamon de 33 anys va aparèixer mort al passeig de Joan de Borbó de la capital catalana. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació sobre els fets després que els forenses confirmessin que havia estat una mort criminal. Es van fer diverses indagacions que van portar a la detenció d'un altre rodamon de la zona, de 42 anys, amb qui la víctima s'havia barallat. Tot i que la intenció de l'agressor no era matar-lo, l'enfrontament entre tots dos, un dels tants que hi ha entre indigents de manera habitual, va acabar de la pitjor manera possible.