Novetats de la desaparició de Madeleine McCann: hi ha noves proves que podrien incriminar el principal sospitós del cas. Es tracta d'un pederasta i violador que està al punt de mira dels investigadors des de fa temps. Ha sortit a la llum que aquest perillós home treballava en els apartaments on va desaparèixer la menor fa gairebé 15 anys.

El cas Madeleine McCann és possiblement un dels més famosos en l'àmbit internacional. Aquesta nena de 4 anys i natural del Regne Unit va desaparèixer el maig del 2007 a Praia da Luz (Portugal), on estava de vacances amb els seus pares. De cop i volta, va desaparèixer sense deixar rastre i, actualment, encara no l'han trobat. Les possibilitats que continuï viva són molt baixes: la principal hipòtesi és que la van segrestar i la van assassinar.

 Christian Brueckner, un pederasta i violador sospitós del cas Madeleine McCann

Durant molts anys, el cas va estar en punt mort, ja que no hi havia manera de saber què va passar aquella nit. No obstant això, a poc a poc, van anar sortint noves pistes fins al punt que han trobat el principal sospitós dels fets. Es tracta de Christian Brueckner, un pederasta i violador alemany que en l'actualitat està a la presó i que, abans dels fets, va entrar en un dels apartaments i va violar una dona a Praia da Luz.

La setmana passada es va estrenar el documental Sat.1. a Alemanya: es tracta d'un reportatge sobre aquesta misteriosa desaparició, centrant-se en el paper de Brueckner i, segons s'explica en el documental, aquest pederasta treballava als apartaments on va desaparèixer la menor i, en el moment, dels fets, estava a cinc minuts del lloc. 

Madeleine McCann / EFE

Madeleine McCann va desaparèixer fa 15 anys a Praia da Luz (Portugal) i hi ha un sospitós del seu segrest i assassinat: cada vegada hi ha més proves que podrien demostrar la seva presumpta implicació en els fets / EFE

El sospitós treballava al lloc dels fets i va confessar les seves intencions a un amic

Així doncs, Brueckner es coneixia perfectament els apartaments i sabia com accedir-hi sense ser vist. A tot això se li ha de sumar la presumpta confessió que va fer l'home a un amic seu, a qui li va dir que volia "segrestar una cosa petita i abusar d'ella durant un temps per gravar pornografia infantil i, posteriorment, desfer-se", una confessió que li va fer poc temps abans de la desaparició de la Madeleine.

Els fiscals alemanys estan convençuts que el sospitós és el culpable

Des de Fiscalia d'Alemanya, estan convençuts que Christian Brueckner és l'assassí i segrestador de la Madeleine, uns fets que ell nega en tot moment. De moment, no hi ha proves prou fermes per incriminar-lo, però els fiscals alemanys preveuen que ben aviat el faran anar als jutjats a declarar com a presumpte autor dels fets.