Surt a la llum l'infern que van viure dues víctimes de Christian Brueckner, el principal sospitós del crim de la Madeleine McCann, que va violar dues dones anys abans de, presumptament, haver segrestat la menor.

Desaparició i segrest de Madeleine McCann

Els fets van passar el 3 de maig del 2007 quan Madeleine McCann, una nena britànica de 4 anys i que actualment en tindria 18, va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Praia da Luz (Portugal), on la menor havia anat a passar uns dies de vacances amb els seus pares.

Christian Brueckner, en el punt de mira pels fiscals alemanys

Mentre estava dormint, algú la va segrestar i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre. Després d'anys intentant buscar la pista, els fiscals alemanys estan segurs d'haver trobat el culpable: es tracta de Christian Brueckner, un conegut pederasta i violador en sèrie que actualment està a presó per una agressió sexual a Praia da Luz d'abans del segrest de la petita Madeleine.

Acusat d'haver agredit sexualment una guia turística a Algarve

El 16 de juny del 2004, tres anys abans del mediàtic cas de la menor desapareguda, Brueckner va violar una jove de 20 anys al mateix lloc on va desaparèixer la menor. Hazel Behan, era una guia turística irlandesa que treballava a Algarve, molt a prop de Praia da Luz. Quan estava dormint, Brueckner es va colar a la seva habitació: portava una gorra de color negre foradat com un passamuntanyes per evitar ser reconegut.

Tot seguit, la va immobilitzar i la va lligar mentre l'amenaçava amb un ganivet i, després d'apallissar-la amb un fuet, la va violar. Després d'una hora, li va demanar diners i tot seguit va fugir. Behan va estar molts anys vivint sense saber qui l'havia agredit sexualment.

Condemnat per una altra violació a una altra dona al mateix lloc on va desaparèixer la Madeleine

Però això no és tot, un any després, el  2005, Brueckner, va violar una dona de 72 anys a Praia da Luz (a pocs metres d'on va desaparèixer la menor) amb el mateix modus operandi. En aquest cas, el van enxampar i està complint condemna per aquest cas.

Quan la jove de 20 anys va veure que Christian Brueckner era el principal sospitós del cas Madeleine McCann, se li va glaçar el cor, i més encara quan va sortir a la llum que havia violat una altra dona en les mateixes circumstàncies que va fer amb ella.

"Estem segurs que tenim l'home que la va segrestar i matar. Sabem al 100% que és Christian Brueckner​"

Els fiscals alemanys estan convençuts que  Christian Brueckner és el responsable del segrest de la Madeleine: "Estem segurs que tenim l'home que la va segrestar i matar. Sabem al 100% que és Christian Brueckner", conclou un dels fiscals al diari britànic The Mirror.