En els darrers dies el cas de l'estranya desaparició de la Madeleine McCann ha fet un gir de 180 graus després de gairebé 15 anys: han imputat Christian Brueckner com a presumpte autor del segrest i l'assassinat de la nena de 3 anys. Ha sortit a la llum la confessió que l'ha posat entre l'espasa i la paret: un amic seu assegura que, un dia que estaven prenent una cervesa al bar, ell li va dir que "sabia tot el que li havia passat a la Madeleine".

Christian Brueckner tenia 29 anys quan, presumptament, va segrestar la petita Madeleine a Praia da Luz. Aquest home ha estat condemnat per una agressió sexual al mateix lloc on se li va perdre el rastre a la menor. També ha estat sentenciat per pornografia infantil, robatoris i narcotràfic.

"Sé tot el que li ha passat a la Madeleine"

El 2017, Brueckner estava prenent una cervesa en un bar amb un amic. En aquell moment, estaven emetent per la televisió un programa per commemorar els 10 anys del cas Madeleine McCann. Segons explica l'amic d'aquest depredador sexual, li va confessar que "sabia tot el que li havia passat a la Madeleine". 

A tot això cal sumar-li les estranyes confessions a un dels seus millors amics, a qui li va dir que fantasiejava amb violar una nena menor d'edat. Aquests són només alguns dels múltiples indicis que, presumptament, l'involucren en el cas.

Els antecedents de pederàstia i agressions sexuals de Christian Brueckner

Un altre d'aquests indicis és una altra confessió que va fer a un conegut de Praia da Luz, a qui li va dir que havia fet un amagatall a la seva caravana on cabia perfectament un nen petit. Si sumem tot això amb els seus antecedents de pederàstia i agressions sexuals, fa que es converteixi en el principal sospitós a ulls dels investigadors.

Madeleine McCann / Europa Press
Madeleine McCann va desaparèixer fa 15 anys a Praia da Luz (Portugal) i Christian Brueckner s'ha convertit en el principal sospitós del seu segrest i desaparició / Europa Press

No hi ha cap prova directa que l'incrimini amb el cas de la Madeleine McCann

No obstant això, de moment, no hi ha cap prova directa que l'incrimini i caldrà esperar a saber com evoluciona la investigació per si, finalment, acaba condemnat per la desaparició i assassinat de la Madeleine. Tot i que el seu cos encara no ha estat trobat, Fiscalia d'Alemanya (el país d'origen de l'imputat) dona per fet que la nena està morta i que va ser Brueckner qui la va matar i es va desfer del seu cos.

Els pares de la nena no perden l'esperança que sigui viva

Els pares de la desapareguda han emès un comunicat explicant que mantenen l'esperança que la Madeleine encara sigui viva, una hipòtesi molt poc probable, però no impossible. De fet, al Regne Unit, treballen amb la hipòtesi d'una desaparició i no d'un assassinat perquè, a ulls dels investigadors, no hi ha cap prova directa que demostri que està morta.